Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την δύσκολη αναμέτρηση των “ερυθρολεύκων” με την Φενέρμπαχτσε κι εξέφρασε την αισιοδοξία του για ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για Κωνσταντινούπολη:

«Έχουμε δύσκολη αποστολή, γιατί η Φενέρμπαχτσε είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και παίζει στην έδρα της. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εκεί. Όμως και εμείς είμαστε οι περσινοί φιναλίστ. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρίας να το δείξουμε αυτό με την εμφάνιση που θα κάνουμε αύριο».

Σε ερώτηση αν η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί μια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να επανέλθει στις επιτυχίες είπε: «Σίγουρα τα δύο τελευταία παιχνίδια στην Euroleague που χάθηκαν μας έχουν πάει λίγο πίσω και θέλουμε να ανακάμψουμε αρχής γενομένης από τα διπλά ματς που έχουμε μπροστά μας».

Όσο για το αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης, που η ομάδα του πρέπει να προσέξει περισσότερο δήλωσε: «Είναι μια ομάδα που παίζει καλά ως ομάδα, οπότε πρέπει να την αντιμετωπίσουμε συνολικά και όχι μεμονωμένα. Και αυτό γιατί ο κάθε παίκτης της Φενέρ έχει την ποιότητα στην καλή του μέρα να σου κάνει ζημιά. Και εμείς είμαστε ομάδα, συμπαγής και πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά και στην άμυνα και στην επίθεση για να τους αντιμετωπίσουμε».

Προηγούμενο άρθροΠάει για “βόμβα” η ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΜεγάλο ρεκόρ στα μέλη της Ατλέτικο