Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Ιωάννης Παπαπέτρου, σε δηλώσεις που παραχώρησε είπε πως στην αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να δώσουν το 100%.

Αναλυτικά:

«Το πείσμα και η επιμονή είναι το πιο σημαντικό από όλα. Νομίζω ότι επιμείναμε στο παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και συνεχίσαμε να παλεύουμε ότι και αν γινόταν. Ακόμα και όταν η Φενέρ έστειλε το ματς στην παράταση και είχαν το μομέντουμ εμείς συνεχίσαμε να παλεύουμε και δείξαμε ότι είχαμε καρδιά και θέληση πολύ μεγάλη. Αυτή είναι η βάση. Η ομάδα το έχει δείξει ότι το έχει αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι σε κάθε παιχνίδι».

Για τον Ερυθρό Αστέρα είπε:

«Το ότι δεν τρομάζει ο Ερυθρός Αστέρας είναι αυτό που.. τρομάζει κιόλας στο τέλος. Έχουν πολύ καλή λειτουργία είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα. Σίγουρα δεν είναι και από τα μεγαθήρια της Ευρώπης και δεν έχει μεγάλο μπάτζετ αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είναι όλοι ίσοι. Για αυτό όταν μπαίνουμε στο γήπεδο πρέπει να μπούμε με την ίδια προσέγγιση του παιχνιδιού όπως μπήκαμε μέσα στην Φενέρ και να δώσουμε το 100% όλοι οι παίκτες».

Προηγούμενο άρθροΕνός λεπτού σιγή στα γήπεδα της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ!
Επόμενο άρθρο“Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι”