O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο της Τούμπας, στο ντέρμπι κορυφής, όπως εξελίσσεται αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα της Superleague Σουρωτή.

Αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική τιμωρίας για την Τούμπα, με το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό να γίνεται με την παρουσία του κόσμου.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος πριν τη διακοπή των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ηττήθηκε δίκαια από την ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ(1-0), παίζοντας υποτονικά και κυρίως άνευρα. Αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 8ο λεπτό μέχρι το 35ο , έφαγε γκολ από τον Λιβάγια και του κόστισε στη συνέχεια της αναμέτρησης.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει και κάθε φορά που παίζουμε ντέρμπι στην Αθήνα εμφανιζόμαστε τόσο φοβισμένοι, η ΑΕΚ μας κέρδισε γιατί ήταν πιο έξυπνη» σημείωσε ο Ρατζβάν Λουτσέσκου, που σήμερα βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση.

Σε περίπτωση απώλειας βαθμών κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το τι μέλλει γενέσθαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Λογικά θα έχουμε εξελίξεις άμεσα.

Οι εκτός έδρας αποτυχίες ισοσταθμίζονται με το απόλυτο στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Η Τούμπα μέχρι στιγμής , αν και χωρίς κόσμο, αποτελεί το απόρθητο κάστρο για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ.

Σε περίπτωση επιτυχίας σήμερα θα αναρριχηθεί στην πρώτη θέση παρέα με την ΑΕΚ.

Δεν αγωνίζονται σήμερα οι τιμωρημένοι Σαμπράνο , Μπίσεσβαρ  και Πέλκας ,ενώ κανονικά είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Ελ Καντουρί και ο Λέοβατς.

Προφυλάχθηκε ο Μαουρίτσιο.

Ενδεχόμενη εντεκάδα:Ρέι – Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια – Κάνιας ή Σάκχοφ, Τσίμιροτ – Μακ, Ελ Καντουρί, Κάμπος – Πρίγιοβιτς

Ατρόμητος: Εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα. Σφιχτή ομάδα και πολύ καλά δουλεμένη από τον Γερμανό τεχνικό , Νταμίρ Κάναντι. Σημείωσε ρεκόρ, καθώς έχει να δεχτεί γκολ από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (2-2). Έκτοτε η άμυνα του αποτελεί πραγματικό «τοίχο» για όλους τους διώκτες του. Λέστερ της Ελλάδος; Υπερβολικό, αλλά αν μη τι άλλο είναι η καλύτερη πορεία που έχει διαγράψει στην ιστορία του μέχρι στιγμής.

«Αυτό που διαπίστωσα είναι πως η ομάδα μου ζήτησε πιο πολύ τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε αλλά και να διευρύνονται» η τοποθέτηση του Νταμίρ Κάναντι.

Με ισοπαλία στην Τούμπα, πιάνει και πάλι την ΑΕΚ στην κορυφή, με νίκη θα είναι μόνος πρώτος.

Σημαντικές απουσίες έχει να διαχειριστεί σήμερα ο Κάναντι με τους Ουάρντα, Χατζηισαΐα και Γιαννούλη να είναι εκτός. Παράλληλα , ο επιθετικός Μανούσος χτύπησε και θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Σα να μην έφτανε αυτό τραυματίστηκε και ο Οριόλ και έμεινε και αυτός εκτός μάχης.

Ενδεχόμενη ενδεκάδα: Γιαννιώτης,Mενσά, Ρισβάνης, Καρασαλίδης,Κιβρακίδης,Ούμπιντες, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς,Βασιλακάκης,Ντάουντα,Ντιγκινί

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Ο μεν ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεση του παίκτες που μπορούν με τη φαντασία τους να τρυπήσουν την άμυνα του αντιπάλου(τον φορμαρισμένο Πέλκα και τον Μπίσεσβαρ), ενώ ο Ατρόμητος στερείται σημαντινών ποδοσφαιριστών που αποτελούν τη βάση της φετινής ομάδας. Δύσκολο για προβλέψεις, αλλά σίγουρα τον πρώτο λόγο και λόγω έδρας τoν έχει ο ΠΑΟΚ.

Θα πάμε με το Χ ημίχρονο στο 2,17.

Για τους τολμηρούς υπάρχει και το Χ ημίχρονο «1» τελικό στο 3,75.

Προηγούμενο άρθροΧιμένεθ: «Έχω μετανιώσει, ζητώ συγγνώμη από όλους»
Επόμενο άρθροΤέλος η Εθνική από το Καραϊσκάκη!