Ο Ματ Λοτζέσκι δεν μένει στα αγωνιστικά προβλήματα και τα στραβοπατήματα της Ρεάλ περιμένοντας έναν πολύ δυνατό και δύσκολο αγώνα για το “τριφύλλι” το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

Aναλυτικά είπε:

«Κάθε παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Ειδικότερα όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα που δεν έχει πολλές νίκες ως τώρα στην Ευρωλίγκα και θα έρθει πεινασμένη εδώ για να μας κερδίσει. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε»

Για το τι θα κρίνει τον αγώνα: «Το κλειδί είναι το ίδιο, όπως κάθε φορά που αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ. Είναι μια ομάδα με ταλέντο και πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα, να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι και να μην κάνουμε αβίαστα λάθη στην επίθεση. Ο έλεγχος των ριμπάουντ, των λαθών και η καλή άμυνα είναι τα πιο σημαντικά».

Για τον Λούκα Ντόντσιτς είπε: «Πρόκειται για ένα φαινόμενο. Είναι προφανώς ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, έχει αυτοπεποίθηση και κάνει πολλά στο παρκέ, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τον σταματήσουμε».

Προηγούμενο άρθροΔημάτος: “Βραδιά ιστορίας, επιστροφής και επιβεβαίωσης” (pic)
Επόμενο άρθροΟ Φελαϊνί ετοιμάζεται για…Παρίσι