Στο «Μεστάγια» κονταροχτυπιούνται σήμερα στις 21:45 οι δύο πρώτες ομάδες της Primera Division, σε ένα ντέρμπι που μπορεί να μικρύνει ή και να ανοίξει την ψαλίδα της βαθμολογίας.

*3/5 over εκτός έδρας η Μπάρτσα, μετρά 4/5 διπλά με μοναδική απώλεια το 1-1 με την Ατλέτικο στο «Μετροπολιτάνο».

*4/5 over εντός έδρας η Βαλένθια, με 4 νίκες και 1 ισοπαλία (0-0 με Ατλέτικο στις 9/9/17)

Βαλένθια(30 βαθμοί): Πέρασε και από την έδρα της Εσπανιόλ η ομάδα του Μαρθελίνιο. 0-2 και ας περάσει ο επόμενος.

Στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε αρκετές ευκαιρίες και σαν από θαύμα δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη όμως επέβαλε τους νόμους της και με δύο τέρματα των Κοντομπιά και Σάντι Μίνα πήρε το διπλό.

«Είναι λάθος να θεωρούμαστε υποψήφιοι για τον τίτλο», είπε ο Ρουμπέν Ουρία, βοηθός του κόουτς Μαρθελίνο, ο οποίος αποβλήθηκε και θα δει το ματς με την Μπαρτσελόνα από την κερκίδα.

Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας, τραυματίας είναι ο στόπερ Μουρίγιο και εκτός αποστολής είναι οι Ορεγιάνα, Μαξίμοβιτς και Ρομπέρ.

Πιθανή αρχική ενδεκάδα: Νέτο, Μοντόγια, Γκαράι, Γκάμπριελ, Γκαγιά, Σολέρ, Κοντογκμπιά, Παρέχο, Γκέντες ,Ροδρίγο, Τζάτζα

Μπαρτσελόνα(34 βαθμοί):  Mετά από πολύ καιρό ο Λουίς Σουάρες έκανε όργια στο ματς με την Λεγκανιές, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο εκτός έδρας 0-3 της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Την Τετάρτη έμεινε στο 0-0 με τη Γιουβέντους σε ένα παιχνίδι που προφυλάχτηκε ο Λιονέλ Μέσι(μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο). Μετά και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Τορίνο, οι «μπλαουγκράνα» προκρίθηκαν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χθες, ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Λέο Μέσι μέχρι το 2021, με μία απίστευτη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή.

Κρατηθείτε….μιλάμε για ποσό 700 εκατομμυρίων ευρώ!!!! Ουσιαστικά μετά και αυτή την κίνηση της διοίκησης των Καταλανών δείχνει ότι ο Αργεντίνος σούπερ σταρ θα μείνει για πάντα στην Βαρκελώνη.

Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας με τους Πικέ και Μασεράνο να είναι εκτός για το σημερινό παιχνίδι στο «Μεστάγια».

Ο Φερμέλεν πιθανότατα να βρίσκετα διπλα στον Ουμτιτί, ενώ κλήθηκε στην αποστολή και ο Νταβίντ Κόστας από τη δεύτερη ομάδα. Συνεχίζουν εκτός οι Σέρτζι Ρομπέρτο  και Αντρέ Γκόμες .

Λείπουν εδώ και πολύ καιρό οι Ντεμπελέ ,Ραφίνια και Αρντά Τουράν.

Πιθανή αρχική ενδεκάδα: Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Φερμέλεν, Ουμτιτί, Ζόρντι Αλμπα , Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Παουλίνιο, Ινιέστα ,Μέσι, Σουάρες

Εκτίμηση: Μεγάλο παιχνίδι στο «Μεστάγια» ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορούν να προσφέρουν μεγάλες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Προβληματίζει η Μπάρτσα με τις απουσίες στην αμυντική γραμμή, αλλά φέτος έχει δείξει ότι δεν δέχεται εύκολα ευκαιρίες και κατ’ επέκτασιν γκολ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι της Βαλένθια είναι σε εκπληκτική κατάσταση, αλλά στο τελευταίο τους παιχνίδι δέχτηκαν αρκετές ευκαιρίες. Στην έδρα τους συνήθως δημιουργούν πολλές φάσεις. Αναμένεται δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και φάσεις εκατέρωθεν. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει αλληλεξουδετέρωση των ατού των δύο μονομάχων και το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι το «Χ».

Ισοπαλία σε απόδοση 5,00 (stoiximan.gr)

Ενναλακτικά παίρνουμε το g/g και over στο 1,65 για τους συντηρητικούς

Προηγούμενο άρθροΞεχώρισε ο Βιεϊρίνια!
Επόμενο άρθροΘεραπεία έκανε ο Τσάβες