Τέσσερα παιχνίδια, ανάμεικτα συναισθήματα τον Νοέμβριο για τον Δικέφαλο. Ανατροπή με τον Ατρόμητο, εύκολη νίκη στο Κύπελλο και δύο παιχνίδια σε ΟΑΚΑ και Νέα Σμύρνη που δεν είχαν θετική εξέλιξη. Το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 σας καλούν να επιλέξετε τον MVP του μήνα.

Ο πρώτος… μονομάχος για τον ατομικό τίτλο έρχεται από το κέντρο της άμυνας. Ο Φερνάντο Βαρέλα συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τον Νοέμβριο. Με πάθος, συνέπεια, έξυπνες τοποθετήσεις και αποτελεσματικά μαρκαρίσματα ήταν το βασικό σημείο αναφοράς στην άμυνα.

Δεύτερος υποψήφιος ο Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός έχει την δυνατότητα να κατακτήσει τον τίτλο του πολυτιμότερου για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, μετά την επικράτησή του τον Οκτώβριο. Για έναν ακόμα μήνα ο Μάτος έκανε τα πάντα στο γήπεδο. Απαράμιλλο πάθος, αστείρευτες δυνάμεις και συμμετοχή τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό παιχνίδι, με την εξαιρετική κεφαλιά του στην Νέα Σμύρνη να δίνει την ισοπαλία στον Δικέφαλο στο φινάλε.

Τέλος, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μπαίνει για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη στην συζήτηση για τον πολυτιμότερο του μήνα. Ο Πορτογάλος κλήθηκε να αγωνιστεί σε ρόλο αριστερού μπακ και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του νέου του ρόλου. Επέστρεψε στα γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στην ανατροπή επί του Ατρομήτου στην Τούμπα, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Μάτος για το 2-2 στην Νέα Σμύρνη.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Νοέμβριο.

Ψηφίστε εδώ 

Προηγούμενο άρθρο“Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δύσκολη ομάδα”
Επόμενο άρθρο“Ο Άρης πρέπει να παίζει για να κερδίζει”