Η Winmasters ιδρύθηκε το 2014 και μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια έχει καταφέρει να κινηθεί με σταθερά και σίγουρα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Άνθρωποι με βαθιά και πολύχρονη γνώση του αντικειμένου, προσπαθεί (με επιτυχία) να παρέχει ένα προϊόν υψηλού επιπέδου, ικανό να καλύψει και τον πλέον απαιτητικό πελάτη.

Η Winmasters είναι ένα εμπορικό σήμα της WM Interactive Limited, η οποία είναι μία εταιρεία εγγεγραμμένη στη Μάλτα στις 15 Μαΐου 2014 και βρίσκεται στη διεύθυνση Apartment 21, Charles Court (Suite 174), St Luke’s Road,Pieta’ PTA 1027, Μάλτα, με αριθμό καταχώρησης C- 65151.  Στη χώρα μας λειτουργεί νόμιμα υπό το ΑΦΜ της Rebels Gaming Limited με αδειοδότηση Μάλτας. Σκεπτόμενη το σωστό και υπεύθυνο παιχνίδι, είναι μέλος του gamcare.org.uk και του gamblingtherapy.org, οργανισμών που φροντίζουν τα μέγιστα για την προστασία των παικτών.

Ιστοσελίδα – Μενού – Mobile

H Winmasters χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της SB Tech. Τι σημαίνει αυτό; Απλότητα, αμεσότητα και ταχύτητα. Ανοίγοντας στην κεντρική σελίδα, υπάρχει η κατηγοριοποίηση όλων των υπηρεσιών της, με ένα αρκετά κατατοπιστικό slider που ενημερώνει για τις προσφορές και οποιοδήποτε έκτακτο νέο, από το οποίο μπορεί ο παίκτης να καρπωθεί κάποια ευκαιρία για κέρδος. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κόκκινο και το μαύρο, δεμένα με ένα σπαστό λευκό. Έντονα αρκετά, άλλους τους βάζουν σε κατάσταση δράσης, σε κάποιους άλλους ίσως να φανούν λίγο κουραστικά και έντονα. Πρόκειται για καθαρά υποκειμενική κρίση.

Στο live έχει δώσει μεγάλη έμφαση και τα καταφέρνει αρκετά καλά. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, όπως θα δείτε κατευθείαν μπαίνοντας στην κεντρική σελίδα, ότι έχει διαθέσιμες περισσότερες από 25.000 ζωντανές επιλογές κάθε μήνα. Επίσης για να είστε πάντα μέσα σε δράση μπορείτε να παίξετε και μέσα από το κινητό σας. Προς το παρόν δεν υπάρχει live streaming, αλλά με τα δείγματα που έχει δείξει δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε και αυτήν την υπηρεσία διαθέσιμη στην πλατφόρμα της.

Τι θα βρείτε στην Winmasters

H ποικιλία είναι πραγματικά αρκετά μεγάλη, το εύρος της γκάμας των διαθέσιμων επιλογών μπορεί να καλύψει υψηλές απαιτήσεις. ότι μπορείτε να φανταστείτε από αθλήματα (από ποδόσφαιρο φυσικά μέχρι Ιστιοπλοΐα και Νέτμπολ), μέχρι και e-sports τα οποία κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των παικτών.

Σε όλα αυτά μπορείτε να προσθέσετε τις υπηρεσίες με τα Ζωντανά Αποτελέσματα, τα αναλυτικά στατιστικά, τα οποία αμφότερα είναι δυνατά εργαλεία στη μάχη που δίνει ο παίκτης στο στοίχημα. Φυσικά υπάρχει και καζίνο, με την κορυφαία του είδους Microgaming να προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό από παιχνίδια απο RNG games, όπως φρουτάκια, μπλακτζάκ και ρουλέτα.

Διαβάστέ περισσότερα για την Winmasters στο Livestoixima.gr

Προηγούμενο άρθροΔεν πωλείται ο Βράνιες
Επόμενο άρθροΠασκουάλ: « «Κλειδί» του αγώνα τα επτά επιθετικά της Φενέρ»