Ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε κάτι ασυνήθιστο στο σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη, καθώς πέτυχε,αν και σέντερ μπακ, τρία γκολ εξασφαλίζοντας για την ΑΕΚ το σπουδαίο «τρίποντο» ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αστειευτεί με τον φίλο του και επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, λέγοντας του πως θα τους υποδεχτούν στην Τούμπα σαν πρωταθλητές.

Αρχικά, ανέφερε:

«Πολλά πράγματα είναι περίεργα, δεν είναι τυχαία όμως, είμαι χαρούμενος για τα τρία γκολ που πέτυχα, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε».

Για το αν έχει ξανά πετύχει χατ-τρικ στην καριέρα του είπε: «Πριν από δεκαεπτά χρόνια, σε ένα παιχνίδι με τους Έφηβους».

Για το ότι είναι ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ που σημειώνει μετά από πολύ καιρό χατ-τρικ τόνισε: «Αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο να συνεχίσω την προσπάθεια».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα μπάσκετ σχολίασε: «Αρχικά θέλω να συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου την ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και οι τίτλοι».

Για την επόμενη αγωνιστική και το ματς με τον Ατρόμητο είπε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, χθες πήρα τον φίλο μου τον Πρίγιοβιτς και του είπα ότι θα μας υποδεχθούν στην Τούμπα σαν πρωταθλητές».

Για τον επαναληπτικό στο Europa League με την Ντιναμό Κιέβου: «Πιστεύω στην πρόκριση, είμαστε καλύτεροι».

Προηγούμενο άρθροΓ. Σαββίδης: “Σήμερα έμαθα τι σημαίνει η λέξη παρωδία” (pic)
Επόμενο άρθροΓρηγορίου: «Δίκαια ο Ολυμπιακός, κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για εμάς»