Ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου και μεταξύ άλλων είπε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κερδίσει στα 90′. 

Αναλυτικά:

«Αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στα 90 λεπτά. Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο πως η Ντιναμό δεν θα μας το επιτρέψει. Και αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου. Δυο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Τα παιχνίδια ξεκινάνε, έχουν ένα χρονικό περιθώριο. Μέσα σ’ αυτό, πρέπει μια ομάδα να το διαχειριστεί και να ψάξει τη νίκη. Και στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, μαθαίνεις καθημερινά. Όχι, μόνο από ένα ματς. Αυτό που μάθαμε και το έχω δει πολλά χρόνια τώρα, δεν αρκεί να είσαι ανώτερος. Μπορεί να είσαι ανώτερος και να χάσεις».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την πρόκριση:

«Πάντα προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω στην ομάδα μου. Αλλά όπως είπα και πριν, στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαιοσύνη. Αυτό που βλέπουμε, είναι τα αποτελέσματα που έρχονται. Εμείς δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι όταν είχαμε την ευκαιρία και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ματς αλλά όχι και με το αποτέλεσμα».

Προηγούμενο άρθροΓ. Σαββίδης: «Πιο γραφικός κι από τα πέναλτι της ομάδας σου, κούρασες» (pic)
Επόμενο άρθρο“Αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα κερδίσουμε”