Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στις 21:15 στο ΟΑΚΑ και μεταξύ άλλων είπε πως δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τρεις φορές μια ομάδα σαν τους “ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά:

«Πάντα το αίσθημα είναι το ίδιο. Eίναι μεγάλο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Το να κερδίσεις τρεις φορές μια ομάδα όπως τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο, αλλά το καταφέραμε».

 Σχετικά με την πίεση που κρύβουν τέτοια παιχνίδια, ανέφερε: 

 

«Για τον προπονητή είναι το ίδιο πράγμα, πριν από αυτά τα παιχνίδια η πίεση είναι η ίδια. Νομίζω στην Ελλάδα για τους φιλάθλους είναι πιο σημαντικά αυτά τα ματς, ενώ στην Ισπανία είναι διαφορετικά, καθώς μόνο όταν κρίνεται κάτι γίνεται σημαντικό ένα ματς Ρεάλ – Μπαρτσελόνα».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των δυο ομάδων:

«Και οι δύο ομάδες έχουμε 15 – 16 παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε αυτοί οι παίκτες να προσαρμοστούν και να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν, νομίζω θα γίνουμε πιο δυνατοί, δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά αυτοί που παίζουν να μας δίνουν βοήθεια».

Προηγούμενο άρθρο“20 λεπτά κλειδωμένος και μόνος στα αποδυτήρια και πέτυχες μόνο αυτό”; (pic)
Επόμενο άρθροΌλα καλά με τον Τσόσιτς