Η Nissan ανακοίνωσε ότι δύο από τα πιο δημοφιλή crossover της, το X-Trail και το Qashqai, κατέκτησαν ένα ακόμα βραβείο, καθώς συγκαταλέχθηκαν μεταξύ των κορυφαίων 25 οχημάτων με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο.

Η Jato Dynamics, μια παγκόσμια εταιρία έρευνας αυτοκινήτων, κυκλοφόρησε τον κατάλογο με τις παγκόσμιες πωλήσεις οχημάτων για το 2017 και κατέταξε τα crossover της Nissan μεταξύ των πιο επιτυχημένων αυτοκινήτων.

Με μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα και την φινέτσα του, το νέο Nissan X-Trail ήρθε για να “κατακτήσει” τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών. Με αλλαγές που συνοψίζονται σε ένα εξωτερικό με ξεχωριστό και στιβαρό επανασχεδιασμό, στο υψηλής ποιότητας εσωτερικό με επιθυμητά νέα χαρακτηριστικά, αλλά και με πρόσθετη πρακτικότητα για τους ιδιοκτήτες χάρη στις καινοτόμες νέες τεχνολογίες, το νέο X-Trail θα κάνει ακόμα πιο άνετη και ασφαλή τη διαδρομή για τους επιβάτες του. Επιπλέον, το νέο X-Trail διατίθεται και με μια διευρυμένη γκάμα κινητήρων, με τον δίλιτρο diesel των 177 ίππων να ξεχωρίζει για την ισχύ και την ροπή του.

Το QASHQAI επιβεβαιώνει την κυριαρχία του και στην Ελληνική αγορά, όντας το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία C-SUV, με 2.578 ταξινομήσεις για το 2017. Το επιτυχημένο μοντέλο, τώρα είναι διαθέσιμο με σημαντικές βελτιώσεις που ολοκληρώνουν τον premium χαρακτήρα του.

Οι αναβαθμίσεις επικεντρώνονται στον σύγχρονο, νέο εξωτερικό σχεδιασμό, στα ακόμα πιο υψηλά επίπεδα ποιότητας στο εσωτερικό, στην βελτιωμένη οδηγική εμπειρία, αλλά και στην προσθήκη νέων τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων επιπέδων άνεσης, εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης για οδηγό και επιβάτες.

Προηγούμενο άρθρο“Ήταν πέναλτι η φάση του Βέρτζου”
Επόμενο άρθροΉττα στο νήμα για τους Μπακς! (vids)