Επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τη Honda κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Έκθεση της Γενεύης ότι στις αρχές του 2019 θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του ηλεκτρικού πρωτότυπου Urban EV.

Ο Senior Αντιπρόεδρος της Honda Motor Europe, Philip Ross, επιβεβαίωσε την είδηση δηλώνοντας:

«Μία έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη στα τέλη του 2019, και ανταποκρινόμενοι στη θετική υποδοχή της οποίας έτυχε το μοντέλο, προγραμματίζουμε το σύστημα παραγγελιών για το Urban EV να ανοίξει στις αρχές του 2019».

Το πρωτότυπο Urban EV Concept μας δείχνει λοιπόν το πως θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας μαζικής παραγωγής της Honda που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. To πρωτότυπο είναι 3θυρο και διαθέτει μια απλή, αλλά κάπως κλασική σχεδίαση, που αναμένεται να ακολουθηθεί και στο μοντέλο παραγωγής.

Η Honda τονίζει ότι στο εσωτερικό μπορούν να μεταφερθούν με άνεση 4 επιβάτες, με το θάλαμο να περιλαμβάνει αρκετά φουτουριστικά στοιχεία όπως μια τεραστίων διαστάσεων οθόνη ψηλά στο ταμπλό, αλλά και δύο ακόμη οθόνες στο εσωτερικό των θυρών. Επίσης, υπάρχουν επενδύσεις από ξύλο, ειδικά υφάσματα κ.λπ. Στο μοντέλο παραγωγής είναι δεδομένο ότι θα έχουμε κάποιες αλλαγές σε αυτό το κομμάτι, χωρίς πάντως να χάνεται ο hi-tech χαρακτήρας του μοντέλου.

Πηγή: newsauto.gr

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα του Europa League!
Επόμενο άρθρο“Λευκό” το “ασπρόμαυρο” απουσιολόγιο!