Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Χρήστος Μπούρμπος μίλησε στον “Libero Fm” 107,4 και μεταξύ άλλων είπε πως οι παίκτες του “Θεού” θέλουν να βουλώσουν κάποια στόματα.

Αναλυτικά:

Αν και ο ίδιος έχει λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό:

«Ναι, από το υπόλοιπο του διακανονισμού από όταν έφυγα. Σίγουρα ανησυχούμε, ο καθένας από την πλευρά του το βλέπει διαφορετικά. Είναι δουλεμένα λεφτά και είναι κρίμα να χαθούν, ο καθένας που θα βρισκόταν στην θέση μας θα το έλεγε αυτό. Λάθη έχουν κάνει οι σύλλογοι».

Για το αν θεωρείται δεδομένη η άνοδος:

«Έχω ξαναπεί ότι αν δεν κλειδώσει μαθηματικά η άνοδος, δεν είμαστε σίγουροι. Κατά ένα 80% η ομάδα έχει βγει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να βγάλουμε την ομάδα στην Α΄ Εθνική. Ένας στόχος παραπάνω για εμάς, είναι να βγούμε πρώτοι. Είμαστε από την πρώτη στιγμή στην κορυφή και θέλουμε να διατηρηθούμε μέχρι το τέλος».

Για το αν υπάρχει κίνητρο για την πρωτιά:

«Όταν παίζεις στον Άρη αναγκαστικά πρέπει να βγεις πρώτος. Θέλουμε να βουλώσουμε κάποια στόματα. Σαφώς η ομάδα δεν έχει παίξει το ποδόσφαιρο που θέλουμε, αλλά βλέπουμε επίσης ότι η ομάδα είναι αήττητη. Είναι και ο προσωπικός μας στόχος όσο περνάει ο καιρός».

Για το ότι ο Άρης δε χάνει εύκολα:

«Η ομάδα έχει μέταλλο. Στην αρχή κάποιοι θεώρησαν τύχη τα ματς που πήραμε στο τέλος, αλλά όταν κάτι γίνεται συνεχόμενα, παύει να είναι τύχη. Έχουν έρθει παιδιά τα οποία είναι μαχητές. Έχουμε αυτό που θέλει η κατηγορία. Παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Κάθε παιχνίδι που περνάει βάζουμε και διαφορετικό στόχο. Τα επόμενα 9 παιχνίδια, θέλουμε να τα πάρουμε όλα. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Για τα κομβικά παιχνίδια με την Δόξα Δράμας και τον Ο.Φ.Η. που ακολουθούν:

«Και η Δράμα μετά την έλευση του Κωστένογλου έχει βελτιωθεί αρκετά και ο ΟΦΗ μετράει 10 συνεχόμενες νίκες. Είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά η ομάδα έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορεί ν’ ανταπεξέλθει. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα τα καταφέρουμε».

Για τη νίκη στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, καθώς ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο:

«Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, γιατί δύο παιχνίδια που ο κόσμος γέμισε το γήπεδο (με ΟΦΗ και Τρίκαλα), δεν του δώσαμε την χαρά της νίκης. Θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να χαροποιήσουμε τον κόσμο μας. Ήταν μαζί μας και στην Πάτρα και στην Κρήτη, γενικά μας έχει στηρίξει πολύ».

 

Αν στο μυαλό τους υπάρχει σιγά σιγά η σκέψη για την επόμενη σεζόν:

«Σιγά σιγά αρχίζουν οι σκέψεις για το τι θα γίνει την επόμενη χρονιά. Εγώ προσωπικά έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο είμαστε κοντά στο να συμφωνήσουμε. Να παίξουμε μαζί στην Super League και μακάρι να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα. επειδή έζησα σαν αντίπαλος τον Άρη τα προηγούμενα χρόνια, εύχομαι με την επίτευξη του στόχου ν’ αλλάξουν πολλά πράγματα στην ομάδα, για να φτάσει εκεί που την ονειρεύεται και ο κόσμος και όσοι την απαρτίζουν.Έχουν έρθει παιδιά τα οποία ακούνε, είναι δεκτικοί. Υπάρχει σεβασμός και προχωράει η ομάδα. υπάρχει χημεία και οι παίκτες μπορούμε να συνεργαστούμε και μέσα στο γήπεδο και όσον αφορά την ανταλλαγή απόψεων. Είναι πολύ σημαντικό να βάζεις το καλό της ομάδας πάνω απ’ όλα. Έχουμε καλούς χαρακτήρες και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό προσόν που φαίνεται και στο γήπεδο.

Για το τι του έλεγε ο Κάσσος, μετά την μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο ματς με την Παναχαϊκή:

«Την βρήκε λίγο ο Παυλίδης και του χάλασε την φόρα. Είναι κάποιες φάσεις που θέλεις να εκραγείς, αλλά το πνίγεις και λες μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Ο Πασχάλης (Κάσσος) είναι δουλευταράς και είναι και πολύ καλό παιδί. Σημαντικό είναι να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, για να υπάρχει και η βελτίωση».

Για τη διαχείριση της πίεσης:

«Συνεχίζαμε. Αγωνιστικά γνωρίζαμε ότι η ομάδα μπορεί να δώσει πολλά. Είπαμε ότι θα προχωρήσουμε, το DNA αυτής της ομάδας είναι να προχωράει. Πρέπει να πεις ξύπνα, έχεις άλλο παιχνίδι. με αυτή τη νοοτροπία το γυρίσαμε».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:

«Η ομάδα φέτος δεν έχει παίξει ούτε το 50% από αυτό που μπορεί. Το τελευταίο όμως που πρέπει να μας απασχολεί, είναι η απόδοση. Γιατί και πέρυσι παίξαμε παιχνίδια πολύ καλά, αλλά χάσαμε. Σίγουρα όμως, η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα».

Ποια είναι η βασική διαφορά, συγκριτικά με πέρυσι:

«Η βασική διαφορά με πέρυσι είναι ότι δεν έχουμε τόση μουρμούρα. Ο Πάυλος Μυροφορίδης είναι πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα. Υπάρχει κάποιος που σε ελέγχει καθημερινά και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Για το ότι ολοκληρώνεται το μαρτύριο της Football League:

«Είναι ένα μαρτύριο. Το βλέπω στα μάτια του κόσμου. Θεωρώ ότι έφτασε όμως στο τέλος του και η ομάδα από του χρόνου με σωστά βήματα θα έχει σταθερή πορεία».

Προηγούμενο άρθροΤο νέο ΔΣ της ΚΑΕ Άρης
Επόμενο άρθρο«Χάρις τον Ντουράντ παίκτες όπως ο Γιάννης παίζουν σε θέσεις για κοντούς και σουτάρουν τρίποντα»