Εν όψει της επίσημης πρεμιέρας της στον Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου σε περίπου 2 εβδομάδες, διέρρευσαν από την BMW Αυστραλίας οι πρώτες εικόνες και τα στοιχεία της πιο σκληροπυρηνικής BMW M2.

Η νέα BMW M2 Competition θα «φορά» τον ίδιο S55 3λιτρο TwinPower Turbo κινητήρα βενζίνης της «απλής» BMW M2, όμως εδώ η ισχύς έχει ανέβει στους 410 ίππους (+40 PS). Οι επιδόσεις είναι ακόμη πιο «καυτές», αφού το 0-100 km/h απαιτεί 4.2 sec (-0.1 sec), σε συνδυασμό και με το αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων.

Αισθητικά, η M2 Competition δεν διαφέρει αισθητά σε σχέση με την BMW M2, εκτός από την επανασχεδιασμένη εμπρόσθια γρίλια με μαύρο περίγραμμα, τον ελαφρώς αλλαγμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τον νέο διαχύτη στο πίσω μέρος και τις νέες απολήξεις της εξάτμισης. Υπάρχουν επίσης νέες ζάντες και οι πλαϊνοί καθρέπτες της BMW M4.

Στην καμπίνα, οι εικόνες μας αποκαλύπτουν νέα, πιο σπορ καθίσματα που προέρχονται και πάλι από την M4, καθώς και μπουτόν για την εκκίνηση του κινητήρα σε κόκκινο χρώμα.

Περισσότερα στοιχεία για τη νέα BMW M2 Competition θα γνωρίζουμε αργότερα μέσα στον μήνα.

Πηγή: newsauto.gr