Ο Άρης είναι πανέτοιμος για την αυριανή (17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, στο πλαίσιο της 27η αγωνιστική της Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με μικρές αλλαγές απέναντι στην ομάδα της Καλαμαριάς συγκριτικά με την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Δημήτρης Σπανός, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μιλούνοβιτς και Ανάκογλου, καθώς και τον Αναγνωστόπουλο που υποβλήθηκε σε εγχείριση σκωληκοειδίτιδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο «ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς» (22/04, 17:00), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Μουμίν, Χαντί, Κανακούδης, Ντούνης, Μπαργκάν».

Προηγούμενο άρθροΤο διπλό κρίνει την άνοδο της Εθνικής
Επόμενο άρθροΗ Land Rover ετοιμάζει ένα μικρών διαστάσεων SUV