Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και το μέλλον του μίλησε ο τερματοφύλακας του Άρη Γιώργος Καντιμοίρης στον ραδιοφωνικό σταθμό “Fair Play Fm” 96,1.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και τη βράβευση του Νέτο:

«Χθες ήταν μία πολύ σημαντική μέρα για τον Άρη. Χαρήκαμε πάρα πολύ για την επιστροφή στη φυσική της θέση. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το αυτονόητο, αλλά χρειάστηκε πολλή δουλειά και προσπάθεια κάθε Κυριακή. Όσον αφορά τον Νέτο, πρόκειται για μία μεγάλη προσωπικότητα και έναν σπουδαίο άνθρωπο. Του ευχόμαστε τα καλύτερα, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και είμαστε όλοι χαρούμενοι που ήμασταν συμπαίκτες του».

Για τη χθεσινή εικόνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» με το κίτρινο χρώμα να κυριαρχεί:

«Ήταν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, η εικόνα ήταν πολύ όμορφη. Το γήπεδο ήταν όλο κίτρινο. Αποτέλεσε μία… προεργασία για το τι περιμένουμε του χρόνου».

Για τη σταθερότητα της απόδοσης του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Είχαμε μία σταθερή απόδοση σε όλο το πρωτάθλημα. Σε κάποια φάση ήμασταν μαζί τρεις ομάδες, αλλά εκεί δείξαμε χαρακτήρα. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά στην προετοιμασία και ήμασταν έτοιμοι. Η κατηγορία είναι δύσκολη, τα γήπεδα είναι άσχημα, όλα αυτά τα είχαμε στο μυαλό μας. Πετύχαμε το στόχο μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Για τα σχόλια ότι ο Άρης χτίστηκε ως ομάδα Β’ Εθνικής:

«Θα απαντήσω ότι όλοι αξίζουν. Ναι, χτίστηκε για τη Β’ Εθνική, αλλά για να ανέβει, δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει. Είναι σίγουρο ότι ο κορμός μπορεί να παραμείνει. Το γεγονός ότι έχουμε μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα, αυτό σημαίνει πολλά. Βέβαια, αυτό είναι θέμα διοίκησης και του καινούριου προπονητή. Δεν έχω συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, όμως ήδη έχω μιλήσει με τον Πρόεδρο και πιθανότατα θα παραμείνω στην ομάδα, είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το φετινό τιμ των τερματοφυλάκων του Άρη:

«Όλοι οι τερματοφύλακες που είμαστε στην ομάδα, είμαστε ένα πολύ καλό τιμ με τον προπονητή μας. Υπάρχει μέλλον γιατί τα παιδιά είναι νέα. Μέσα από τη δουλειά, πιστεύω ότι μπορούν να εξελιχθούν πάρα πολύ. Υπήρχε δύσκολη διαχείριση από τον προπονητή, καθώς ήμασταν πολύ καλοί παίκτες. Εμείς προσπαθήσαμε να αφήσουμε πίσω όλα τα προβλήματα, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας».

Για τη στήριξη από τον κόσμο:

«Αυτό μου συμβαίνει για πρώτη φορά. Σε όλα τα παιχνίδια που πήγαμε φέτος ο κόσμος ήταν εκεί και μας στήριζε. Στη Δράμα, στα Τρίκαλα, ακόμα και στον Εργοτέλη. Ο κόσμος μας στήριξε πάρα πολύ στη φετινή προσπάθεια και του ανήκει η επιστροφή στη Superleague».

Για το αν ο φετινός κορμός μπορεί να ανταποκριθεί στη Superleague: 

«Το πιστεύω ακράδαντα ότι ο κορμός μπορεί να ανταπεξέλθει στην κατηγορία. Βέβαια, δεν αμφιβάλλει κανένας ότι θα γίνουμε καλύτεροι με συγκεκριμένες προσθήκες σε καίριες θέσεις. Ο στόχος ήταν καθαρά η άνοδος και το θέαμα έπαιζε δευτερεύοντα ρόλο. Τόσα χρόνια η ομάδα πονάει, δε θέλαμε να βρίσκεται για μία ακόμα φορά στη Β’ Εθνική».

Προηγούμενο άρθρο«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ χωρίς αμφιβολία»
Επόμενο άρθροΤα «συγχαρητήρια» του Ολυμπιακού στην Ρεάλ! (pic)