Την ερχόμενη Πέμπτη παρουσιάζονται τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

Η αγωνιστική περίοδος 2018-19 έχει μπει ήδη «στις ράγες». Ο Ολυμπιακός χτίζει για το παρόν και το μέλλον, με στόχο πάντοτε την κορυφή και την ευρωπαϊκή διάκριση, όπως κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Οι στόχοι δεν αλλάζουν και στην προσπάθεια επίτευξής τους, ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει πάντοτε στο πλευρό του τους πιστούς φιλάθλους του, οι οποίοι ζουν και αναπνέουν για το κόκκινο και το λευκό, για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία αρχίζει και τυπικά μέσα στον επόμενο μήνα (στις 15 Ιουνίου αρχίζει η καλοκαιρινή προετοιμασία), η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζει την Πέμπτη, στις 14:00, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», τα νέα εισιτήρια διαρκείας!

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube. Μείνετε στο www.olympiacos.org και σε όλα τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να μάθετε τα πάντα, για τον τρόπο με τον οποίο θα εξασφαλίσετε τη θέση σας στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη νέα σεζόν!

Προηγούμενο άρθρο«Δεν είμαι βέβαιος ότι το Grexit λύνει το πρόβλημα, αλλά δεν μας τρομάζει»
Επόμενο άρθρο“Στόχος μου ήταν να αναγκάσω τον Άρη να με ανανεώσουν”