Το εντυπωσιακό concept, Viziv Tourer, που έκλεψε την παράσταση στο περίπτερο της Subaru, κατά την διάρκεια της πρόσφατης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την βάση για την επόμενη γενιά του Outback.

Το όμορφο ιαπωνικό μοντέλο έχει μήκος 4.775 mm, το πλάτος φτάνει τα 1.930 mm και το ύψος τα 1.435 mm. Το μεταξόνιο βρίσκεται στα 2,73 m, κάτι που σημαίνει μεγάλους χώρους για τουλάχιστον 4 επιβάτες.

Σε ότι αφορά την σχεδίαση του αμαξώματος, υπάρχει μία εμπρός εξαγωνική γρίλια, ενώ το καπό επεκτείνεται προς τα εμπρός. Παρά όμως τον επιθετικό του σχεδιασμό και τις μεγάλες κλίσεις στην οροφή και τις γυάλινες επιφάνειες, το Viziv Tourer, λογικά θα διαθέτει αυξημένη πρακτικότητα στο εσωτερικό.

Αν και έχουμε συνηθίσει τα πρόσφατα πρωτότυπα της Subaru να διαθέτουν υβριδικής τεχνολογίας κινητήρες, εν τούτοις το Viziv Tourer Concept, όπως λένε οι φήμες θα φορά έναν boxer βενζινοκινητήρα, πιθανότατα αυτόν του WRX STi των 2,5 λίτρων και 305 ίππων, ενώ δεν θα λείπει φυσικά η συμμετρική τετρακίνηση Symmetrical AWD.

Πηγή: newsauto.gr