Αίτημα-«βόμβα» από την ΚΑΕ Ολυμπιακός που ζητά την διεξαγωγή των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος με ξένους διαιτητές.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για το θέμα που έχει προκύψει ύστερα από την δικαίωση των διεθνών διαιτητών από το ΑΣΕΑΔ.

Έχοντας λοιπόν ως παράδειγμα τον φετινό τελικό του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ένα από τα αιτήματα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τον πρωθυπουργό όπως προείπαμε, είναι η παρουσία ξένων διαιτητών στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός εκτιμά πως η διεξαγωγή του πρόσφατου τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο με ξένους διαιτητές είναι το ιδανικό… πάτημα για το δικό της αίτημα προς την κυβέρνηση.

Από ‘κει και πέρα, στην επιστολή τους οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ζητούν την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για την ΕΟΚ και τον τρόπο λειτουργίας της ΚΕΔ.

Η ουσία, πάντως, είναι ότι η κόντρα χοντραίνει ακόμη περισσότερο και πλέον αναμένονται τα επόμενα επεισόδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Προηγούμενο άρθροΘέμα σε “Marca” και “Equipe” η πρόσληψη του Ερέρα από τον Άρη
Επόμενο άρθροΘετικός για ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ!