Απίστευτο ντεμπούτο για τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Άρη, που συνοδεύτηκε από εντυπωσιακή ανατροπή και σπουδαίας σημασίας εκτός έδρας νίκη (2-1) επί του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους παίκτες του να είναι μάγκες και να κερδίζουν όχι μόνο τον ΟΦΗ, αλλά και την κακή τους τύχη, καθώς όχι μόνο είδαν την μπάλα να σταματάει δυο φορές στο οριζόντιο δοκάρι (68΄και 70΄) αλλά δέχτηκαν και γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θεώρησαν ότι είχαν κερδίσει το παιχνίδι όταν ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις, λογάριαζαν, όμως, χωρίς τον Χαμζά Γιουνές. Ο Τυνήσιος «Killer» μέσα σε 78 δευτερόλεπτα έβαλε μέσα στα δίχτυα την άμυνα των γηπεδούχων, σημειώνοντας δυο καταπληκτικά γκολ, που χάρισαν τη νίκη στη ομάδα του.

 

Έσωσε την ομάδα του ο Στρέζος
Ο ΟΦΗ προσπάθησε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού να εμποδίσει την επιθετική ανάπτυξη του Άρη και κυρίως να βγάλει από το παιχνίδι τους Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία, ενώ οι παίκτες του επιστράτευσαν αρκετές φορές και δυνατά μαρκαρίσματα για να σταματήσουν τους αντιπάλους τους. Ο Άρης δεν έχει την συνηθισμένη κατοχή της μπάλας, ενώ ήταν πιο κοντά οι γραμμές του και χωρίς ριψοκίνδυνες πάσες.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδης, πάντως, είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου στο 29ο λεπτό, όταν μετά από φάουλ του Γκάμα από αριστερά, ο Βέλεθ έπιασε το σουτ στη κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Στρέζος απέκρουσε εντυπωσιακά σώζοντας την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στημένες φάσεις, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα, ενώ στο 33ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι, όμως το χέρι του Βέλεθ ήταν ξεκάθαρα ακούσιο. Ο Άρης έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία στο 35΄, με τον Γκαρσία να μπαίνει από δεξιά στη μεγάλη περιοχή και να πλασάρει, όμως, η μπάλα πέρασε άουτ.

Απίστευτη διπλή ευκαιρία για Άρη
Οι παίκτες του Άρη ανέβασαν την απόδοση τους και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Είδαν όμως, την τύχη να τους γυρίζει τη πλάτη και μάλιστα δυο φορές σε ένα τρίλεπτο. Στο 68ο λεπτό ο Γιουνές εκτέλεσε φαουλ και η μπάλα τράνταζε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στρέζου και κατέληξε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκαρσία να πιάσει έναν «κεραυνό» από το ύψος της μεγάλης περιοχής , με τον Στρέζο να αλλάζει πορεία στην μπάλα, η οποία χτύπησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Γκολ από τον Σασί
Ο ΟΦΗ κατάφερε κόντρα στη ροή του αγώνα να ανοίξει το σκορ στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πλατέλλας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Σασί ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κουέστα, εκμεταλλευόμενος την τραγική αδράνεια της άμυνας του Άρη.

Απίστευτη ανατροπή με υπογραφή Γιουνές
Οι παίκτες του Άρη δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να κερδίσουν εκτός από την κακοδαιμονία τους και τον ΟΦΗ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιουνές μετά από κόρνερ του Ματίγια από δεξιά έστειλε τη μπάλα να κάνει καραμπόλα στα δυο κάθετα δοκάρια και στη συνέχεια με προβολή ισοφάρισε για τον Άρη. Χρειάστηκε να περάσουν 78 δευτερόλεπτα, προκειμένου ο Τυνήσιος με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα να χτυπήσει και πάλι στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Στρέζου και στη συνέχεια να καταλήξει στην εστία του.

ΟΦΗ: Στρέζος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Κομεσίδης (46’ Σασί), Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Κυριακίδης (74’ Οικονόμου), Πλατέλλας, Βουό, Κουτσιανικούλης (89’ Μιχόγεβιτς)

Άρης: Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (80’ Μενέντεθ), Σιώπης, Μπάσα (71’ Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Μαρτίνες (57’ Γιουνές), Ντιγκινί

 

ΠΗΓΗ: In.gr

Προηγούμενο άρθροJeep Gladiator: Η pick up εκδοχή του Wrangler
Επόμενο άρθροO Ολυμπιακός θέλει νίκη… τετράδας με την Εφές – Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής