Ένα σημαντικό εννιαήμερο ξεκινάει σήμερα για τον Άρη. Τρία παιχνίδια, με Παναιτωλικό και Ξάνθη για το πρωτάθλημα και με τον Εργοτέλη για το κύπελλο, που θα αποδειχθούν κρίσιμα για την συνέχεια της ομάδας και στους δυο θεσμούς. Αρχής γενομένης, φυσικά, από τον αυριανό αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα βρει απέναντι της έναν πολύ καλά οργανωμένο και σοβαρό αντίπαλο. Ο Παναιτωλικός θα έρθει για να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους, ποντάροντας και στο άγχος και στην πίεση που υπάρχει.

Ο Άρης φυσικά είναι καλύτερη ομάδα και η έκβαση της αυριανής αναμέτρησης εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν. Από τον τρόπο, δηλαδή, που θα παραταχθεί μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες του πρέπει να δείξουν από το πρώτο λεπτό στους  αντιπάλους τους ότι δεν έχουν καμία ελπίδα για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Όσοι ποδοσφαιριστές θα επιλεγούν στο βασικό σχήμα από τον Σάββα Παντελίδη, θα πρέπει να  μπουν με αυτή τη φιλοσοφία στο γήπεδο.

Με την βοήθεια του κόσμου του ο Άρης θα πάρει αύριο τους τρεις βαθμούς της νίκης και στην συνέχεια θα στρέψει  τη προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη. Κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Υ.Γ  Φυσικά και δεν πρόκειται δημόσια να ανακοινωθεί τίποτα από την ΠΑΕ Άρης, σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις αλλά και τις αποδεσμεύσεις, πριν ολοκληρωθούν όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για το έτος που διανύουμε. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται επαφές και ότι δεν έχουν προχωρήσει, ήδη, πράγματα και προς τις δυο κατευθύνσεις.

Προηγούμενο άρθροΌλη η Ευρώπη «έβγαλε το καπέλο» στον Ολυμπιακό
Επόμενο άρθροΤο όνειρο πραγματοποιήθηκε για την Κορακάκη