Αγγλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Ολυμπιακό για τη μετακίνηση του Ζοάο Καρβάλιο στους «ερυθρόλευκους», λόγω φυσικά και της κοινής ιδιοκτησίας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Άλαν Νίξον, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από το «City Ground» έπειτα από ενάμισι χρόνο εκεί και θα μεταπηδήσει στην ελληνική Super League .

Το καλοκαίρι του 2018, ο Ζοάο Καρβάλιο αποτέλεσε μεταγραφή-ρεκόρ για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως με τον Σαμπρί Λαμουσί στον πάγκο δεν τα… έχουν βρει και τόσο πολύ.

Φέτος έχει 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Championship και σύμφωνα με τον Βρετανό ρεπόρτερ, ο ποδοσφαιριστής θα φτάσει στον Ολυμπιακό τον επόμενο μήνα, σε ένα deal που πλησιάζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, τονίζεται πως αυτά τα χρήματα θα… βοηθήσουν το αγγλικό κλαμπ του Βαγγέλη Μαρινάκη να πάρει τους παίκτες που θέλει ο Λαμουσί, κυρίως στα εξτρέμ και την επίθεση.

«Μπορεί να μην το δέχεται ο κόσμος που θεωρεί τον Ζοάο Καρβάλιο ταλαντούχο, αλλά από τη στιγμή που εκείνος δεν μπορεί να κερδίσει τη θέση του βασικού, είναι προτιμότερο να υπάρξουν έσοδα για μεταγραφές», είναι η χαρακτηριστική αναφορά για την υπόθεση.

Προηγούμενο άρθροΜπέος: «Αγανάκτησα με Μαρινάκη και Καραπαπά»
Επόμενο άρθροΟι Έλληνες διαιτητές δήλωσαν ομαδικό κώλυμα ως τις 17 Ιανουαρίου