Σοκαριστικά φαινόμενα που σε κάνουν να κοκκινίζεις. Να εξοργίζεσαι με το που φτάνουν μερικοί άνθρωποι. Οπαδοί να τραγουδούν εν χορώ και να πανηγυρίζουν για τον θάνατο ενός άλλου ανθρώπου, μόνο και μόνο επειδή ήταν οπαδός της αντίπαλης ομάδας…

Συνέβη χθες στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη. Λίγα μόλις λεπτά αφότου έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού (για την οποία σήμερα η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις δύο ημεδαπών 26 και 24 ετών και μίας ημεδαπής 26χρονου οδηγού που σκότωσε τον άτυχο 28χρονο φίλαθλο, ο οποίος νωρίτερα είχε δεχτεί επίθεση από χούλιγκαν οπαδούς του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από αυτοκίνητο και να καταλήξει σε δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Κι αντί ο θάνατος να φέρει προβληματισμό, μετανόηση και στεναχώρια, έφερε… ενθουσιασμό στο γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Εκεί που εν χορώ οι οπαδοί της ομάδας ξεκίνησαν να βρίζουν χυδαία και να… καμαρώνουν για τον θάνατο ενός 28χρονου νέου ανθρώπου.

Το βίντεο και όσα ακούγονται σε αυτό είναι σοκαριστικά. «Ωωωω, πουστ…, ο μπαμπάς σας είναι νεκρός, τον σκότωσα τον πού@@@ γιατί ήταν Αρειανός, μια ζωή θα τρέχετε, δεν γίνεται αλλιώς» ακούγεται στο 30’17» του βίντεο, με την ένταση μάλιστα ολοένα και να ανεβαίνει και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να στήνουν πανηγύρι πάνω απ’ το πτώμα ενός νεκρού ανθρώπου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ:

ΠΗΓΗ: to10.gr

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη νίκη για τον Άρη 4-2 έβαλε τέλος στο αήττητο του ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΆγριο ξέσπασμα Τσιτσιπά για την ήττα του-Την “πλήρωσε” ο πατέρας του (Βίντεο)