Όλες τις προηγούμενες μέρες αναφέραμε ότι ο Ολυμπιακός  θα αλλάξει προπονητή και να που ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του  στο μεγάλο λιμάνι.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν πολλές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και πλέον μένουν λεπτομέρειες, ώστε ο πολύπειρος τεχνικός να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από μικρό παιδί είναι Ολυμπιακός.

Για την τρέχουσα χρονιά δεν φαίνεται να υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό, αλλά οι Πειραιώτες θα το παλέψουν μέχρι εκεί που δεν πάει. Με τον Μπαρτζώκα, δηλαδή, πλέον στο τιμόνι τους.

Η ελληνοποίηση είναι το πρώτο κομμάτι που θα κοιτάξουν οι Πειραιώτες. Ο Χαραλαμπόπουλος επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ιωνικό, δεν αποκλείεται να πάει από τώρα στο ΣΕΦ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος αγωνίζεται τώρα στη Μούρθια.

Και το καλοκαίρι θα υπάρχει συνέχεια. Και με άλλους Ελληνες παίκτες (σαν τον Μήτρου-Λονγκ), αλλά και με καλούς ξένους, που είναι ειδικότητα του Μπαρτζώκα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πανηγυρίζει στο άκουσμα της επιστροφής του Ελληνα τεχνικού στον Πειραιά, αφού είναι εκείνος που τους προσφέρει ασφάλεια και εγγύηση για σταθερή πορεία.

Προς το παρόν ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί, μετά την αποχώρηση του Ριντ, αλλά και αυτή του Τσέρι, που θα γίνει σύντομα. Θα πάρει δύο παίκτες, ώστε να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα την τρέχουσα σεζόν. Σίγουρα θα πάρει έναν ψηλό, ο άλλος μπορεί να είναι ο Λαρεντζάκης που αναφέραμε.