Η σύντροφος του Greek Freak, Μαράια Ρίντλσπριγκερ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το ζευγάρι όπως είναι φυσικό ανυπομονεί για την έλευση του νέου μέλους της οικογενείας τους, με την χαρά να είναι εμφανής στις φωτογραφίες τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για τον ερχομό του παιδιού, συγκεκριμένα «baby shower part 1» όπως το ονόμασαν χαρακτηριστικά, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες στο πλευρό της Μαράια, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Και έτσι η περιπέτεια αρχίζει. Καλώς ήλθες μωρό Αντετοκούνμπο» έγραφε ο πίνακας δίπλα στον οποίο πόζαραν χαμογελαστοί και αγαπημένοι, με τον Έλληνα σταρ του NBA να συνοδεύει τις οικογενειακές φωτογραφίες με το σχόλιο: «Είμαι ευγνώμων που σε έχω ως οικογένεια».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δε θέλω να μιλάω πολύ για αυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι, περιμένουμε παιδί.

Είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, το ίδιο και τα αδέρφια μου. Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προϊόντα για μωρά. Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom και freaks και αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του.

Με έχει αλλάξει ήδη, είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά», είχε δηλώσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όταν έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί.

https://www.instagram.com/giannis_an34/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/antetokounmpo34g/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/ljthefro/?utm_source=ig_embed

Προηγούμενο άρθροΣτην Τούμπα αλλοίωση αποτελέσματος-Με Χέρι Βαρέλα, γκρέμισμα στον Κρίστισιτς και Αναιμική ΑΕΚ!
Επόμενο άρθροΝίκη Παναθηναϊκού στο θρίλερ του ΟΑΚΑ