Ο σύμβουλος Στρατηγικής της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και μεταξύ άλλων είπε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα αγωνιστούν για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πάμε με την σκέψη να κάνουμε κάτι καλό. Πάμε για να προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν θα μπορούσαμε να βρεθούμε εκεί κάνοντας άλλες σκέψεις. Γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα. Η Γιουβέντους είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, παίζει στην έδρα της, μπροστά στους φίλους της, έχει ανάγκη το αποτέλεσμα, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, που κυριαρχεί απόλυτα στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια, αγωνίστηκε στον τελευταίο τελικό του Champions League. Όμως και ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με ιστορία. Εμείς, μετά το αποτέλεσμα με την Σπόρτινγκ, φαίνεται σαν να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Και αυτό ίσως είναι καλό, γιατί σε τέτοιες συνθήκες, βοηθά στην προσοχή που πρέπει να δείξεις και στα αντανακλαστικά που χρειάζεται να έχεις. Πηγαίνουμε στο παιχνίδι μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι, κάναμε πολλές αλλαγές, rotation που είναι απαραίτητο όταν βρίσκεται σε δύο διοργανώσεις».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει την τρίτη θέση:

«Ναι, νομίζω ότι έχουμε ακόμα ελπίδες για το Europa League. Ξέραμε από την αρχή ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα, η ήττα από την Σπόρτινγκ τα έκανε δυσκολότερα, αλλά ακόμα είμαστε στην πρώτη αγωνιστική. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν, χρειάζεται να προσπαθείς συνέχεια, μπορούν να γίνουν πολλά. Αλλωστε είδατε πως εξελίχθηκε το πρώτο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ.

Προηγούμενο άρθροΗ τελευταία του “επίσκεψη” στο Τορίνο! (vid)
Επόμενο άρθροΊωση ο Αυλωνίτης