Ο νεαρός επικοντιστής μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου κάνει τις προπονήσεις του καθημερινά στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ με στόχο τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Ο 18χρονος το 2017 ξεπέρασε τα 5,70 μ. στον κλειστό στίβο και το 5,63 μ. στον ανοιχτό, ωστόσο στάθηκε άτυχος στον αγώνα στόχο της χρονιάς, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, αφού έσπασε το κοντάρι του.

“Ήταν μια χρονιά με πολλές έντονες στιγμές. Κρατάω από αυτή όλες τις εμπειρίες και συνεχίζω. Δεν το βάζω κάτω, αντίθετα πεισμώνω ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας χρονιάς”, είπε ο νεαρός που έχει μπροστά του το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. “Φέτος είμαι τελευταία χρονιά έφηβος. Εννοείται πως πρώτα απ΄όλα με ενδιαφέρει να πάω καλά στη διοργάνωση της κατηγορίας μου, στο Τάμπερε”, συμπλήρωσε.

Ο Καραλής σε κάθε περίπτωση θέτει ως βασικό στόχο την βελτίωση σε όλους τους τομείς προπόνησης, μέσα από την οποία θα έρθει και το αγωνιστικό αποτέλεσμα. “Σίγουρα μας ενδιαφέρει να βελτιώσουμε την τεχνική μας, το τρέξιμο μας και να δουλεύουμε σκληρά”, είπε.

Ο νεαρός το 2017 είχε την ευκαιρία να γευτεί την εμπειρία της συμμετοχής, τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι όπου πέρασε τα 5,50 μ. και κατέλαβε την 11η θέση, όσο και στο Παγκόσμιο ανοιχτού στο Λονδίνο, όπου σημείωσε 5,45 μ. στον προκριματικό.

Προηγούμενο άρθροΕπέστρεψαν τρεις!
Επόμενο άρθροΤελειώνει του Καπίνο, υπόμνημα για Ένγκελς