“Επίθεση” προς τους Έλληνες διαιτητές εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης, στις δηλώσεις που πραγματοποίησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μίλησα πολύ ώρα μαζί του και μου είπε συγκεκριμένα πως ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή και παρουσίασε τέτοια ομάδα. Μου είπε συγκεκριμένα ότι “δεν περίμενα τον Ολυμπιακό μετά από τέτοια ταλαιπωρία να έχει τέτοια ομάδα”. Είναι τερματοφυλακάρα και του είπα ότι μπορεί να παίξει για ακόμη πέντε χρόνια».

Για τους Έλληνες διαιτητές:

«Σήμερα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Μία ομάδα που είχε ένα κυνηγητό από τον Σιδηρόπουλο, τον οποίο συνεχίζουν να έχουν στην ΚΕΔ. Είχαν γίνει πολλές αστοχίες μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός είχε μία 11. Η Γιουβέντους είναι παντοδυναμία. Είναι φοβερή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Δεν πειράζει όμως. Εκεί κάτι Σιδηρόπουλοι χαλάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σιδηρόπουλος έπαιζε 90-0 τον Ολυμπιακό προχθές. Δεν μίλησα γιατί του τα φύλαγα και αυτός ο Κουκουλάκης και ο Δέδες να σηκωθούν να φύγουν από την ΚΕΔ. Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το πράγμα με τους διαιτητές. Ο Ολυμπιακός μέχρι το Δεκέμβρη θα είναι πρώτος. Γίνανε οι σωστές κινήσεις από τον πρόεδρο και έκανε Άγια που άλλαξε τον προπονητή. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάει μπροστά. Το μόνο που φοβάται ο Ολυμπιακός, το οποίο δεν έχει και δεν θέλει να έχει ποτέ είναι η εύνοια της διαιτησίας. Θέλει το 50-50 το οποίο δεν υπάρχει μέχρι τώρα. Οι φίλαθλοι με έχουν πρήξει και μου λενε “τι κάνετε σαν Ολυμπιακός;” Τι να κάνουμε;

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε στην Ευρώπη. Σπόρτινγκ έχασε σήμερα. Δεν έχει καμία σχέση με την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους. Στον Λεμονή έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και τον είχα προτείνει από την αρχή της περιόδου. Έμεινα ενθουσιασμένος. Οι παίκτες της Γιουβέντους κυλιόντουσαν κάτω και μου είπε ο Μπουφόν ότι τον υπολόγιζαν πολύ».

 

Προηγούμενο άρθρο“Είμαι εντυπωσιασμένος από την απόδοση της ομάδας”
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα του Champions league