Ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων δήλωσε πως οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να κάνουν καλά πράγματα εντός γηπέδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που μας αφήνει με ανάμικτα συναισθήματα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Είχα πει ότι αυτό που μετράει είναι να έχουμε το οποιοδήποτε κέρδος μπορούμε από αυτό το παιχνίδι, είτε ψυχολογικό είτε με το αποτέλεσμα. Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε προβλήματα στη Γιουβέντους και νομίζω τα καταφέραμε.

Το σημείο που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ ήταν σίγουρα κρίσιμο, αλλά αν δούμε όλο το ματς πήγαμε καλά στο ότι η Γιουβέντους δεν μας δημιούργησε πολλές φάσεις στην εξέλιξη του παιχνιδιού και όλοι ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι γυρνάμε όλοι πίσω γνωρίζοντας ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα στο γήπεδο, κάτι πολύ σημαντικό γιατί η συνέχεια στη σεζόν είναι μεγάλη.

Από δω και πέρα θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, θα πρέπει να γίνουν αποτελέσματα που κανείς δεν τα περιμένει, αλλά από την άλλη είναι πολύ όμορφο το να παίζουμε εδώ. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, το ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι πολύ δύσκολο και σε όλα τα ματς θα πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πρέπει ξανά να δώσουμε στον κόσμο την ιδέα της αξιοπιστίας σαν ομάδα και πρέπει να βρούμε λύσεις σε θέματα που αφορούν στο παιχνίδι μας.

Σήμερα επικεντρωθήκαμε πολύ στο αμυντικό κομμάτι αλλά όχι για να καταστρέψουμε το παιχνίδι του αντιπάλου αλλά για να κλέψουμε μπάλες και να βγάλουμε αντεπιθέσεις. Δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο με ένα στυλ παιχνιδιού διαφορετικό από αυτό που θα έχουμε στην Ελλάδα».