Ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Σπανός μετά τη φιλική νίκη των “κιτρινόμαυρων” στις δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη σημερινή νίκη:

«Πετύχαμε ένα ευρύ σκορ. Αυτό ήταν που θέλαμε. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε ρυθμό και από ότι έμαθα, σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22 του μήνα, νομίζω πως βασικός μας στόχος είναι αυτός. Η ομάδα να έχει την ένταση και τον ρυθμό που έχει σήμερα και να μπορεί να κερδίζει σχετικά εύκολα. Άλλο βέβαια το φιλικό και άλλο το πρωτάθλημα. Μην περιμένετε τέτοια σε αγώνα πρωταθλήματος, όμως θεωρώ πως μέρα με την μέρα θα είμαστε καλύτεροι και θα είμαστε στο επίπεδο που πρέπει».

Για τους τραυματισμούς:

«Εντάξει, όταν παίκτες μας τραυματίζονται, ο ένας στην προθέρμανση και ο άλλος στο παιχνίδι νομίζω πως θα στεναχωριόταν ο οποιοσδήποτε προπονητής. Περιμένουμε τις εξετάσεις, δεν νομίζω όμως πως θα υπάρξει πρόβλημα και θα τους έχουμε γρήγορα κοντά μας».

Για το αν έχουν αλλάξει τα σχέδιά του λόγω καθυστέρησης της πρεμιέρας: 

«Από 1 ως 8 περιμέναμε να αρχίσει. Εντάξει, θα αυξήσουμε λίγο τον ρυθμό μας, κάποια στιγμή θα τον μειώσουμε κιόλας, νομίζω όμως πως αυτά είναι προπονητικά και κουράζουν τον κόσμο, είμαι σίγουρος όμως πως θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Προηγούμενο άρθρο“Βελτιωνόμαστε βήμα-βήμα”
Επόμενο άρθρο“Ίσως παίξαμε καλύτερα από χθες”