Ο παίκτης του Άρη Δημήτρης Λώττας μίλησε στην εκπομπή του AllAboutAris στο Libero FM 107,4 και μεταξύ άλλων είπε πως η ομάδα του πρέπει να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο όσα βγάζει στην προπόνηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το χθεσινό φιλικό:

«Η ομάδα χθες παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή. Νομίζω ότι στις πρώτες φάσεις που κάναμε σκοράραμε. Έτσι πρέπει να γίνεται στην Β’ Εθνική, γιατί κακά τα ψέματα, το 1-5 δεν θα έρχεται εύκολα στους αγώνες του πρωταθλήματος. Να είστε σίγουροι πως από αυτή την έδρα που παίξαμε χθες, μπορεί να ήταν φιλικό το χθεσινό, όμως λίγες ομάδες θα περάσουν. Δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας και παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε έτοιμοι».

Για την αλλαγή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος:

«Σίγουρα, τόσο καιρό περιμέναμε και είχαμε προγραμματίσει την προετοιμασία μας για να ξεκινήσουμε τέλος Σεπτέμβρη και τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα και μας ενημέρωσαν για 22 του μηνός. Αυτό είναι και καλύτερο για εμάς, για να ξέρουμε που βαδίζουμε. Είναι λογικό όταν ο κόουτς έχει ένα πλάνο και ξέρει άλλες ημερομηνίες από εκείνες που προκύπτουν τελικά, να βγαίνουμε και εμείς εκτός προγράμματος».

Για τα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος:

«Όλα τα παιχνίδια θα είναι σαν το χθεσινό. Θα υπάρχει κακός αγωνιστικός χώρος, όλες οι ομάδες θα μας αντιμετωπίζουν έτσι, δεν θα μπούμε σε καμία έδρα απλώς λέγοντας πως είμαστε ο Άρης και θα κερδίσουμε έτσι. Αυτό μας λέει και συνεχώς ο προπονητής μας, πως πρέπει να ματώνουμε σε κάθε παιχνίδι. Να βγάζουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση στους αγώνες.

Πάνω απ’ όλα πρέπει να σκοράρουμε για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν μπορούμε να συνδυάσουμε τους τρεις βαθμούς με το θέαμα αυτό θα είναι το ιδανικό. Ο κόσμος του Άρη τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Το να κάνουμε 15 και 20 φάσεις και να ερχόμαστε 1-1 δεν νομίζω πως θα βγει κανείς κερδισμένος. Ούτε ο κόσμος, ούτε η ομάδα, ούτε οι ίδιοι οι παίκτες. Το θέμα είναι να είμαστε σοβαροί, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της χρονιάς να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει. Πρέπει να δώσουμε στον κόσμο χαρά. Αυτή την έστω μικρή χαρά της επιστροφής».

Προηγούμενο άρθρο“Βραδιά με άρωμα Ευρώπης” (vid)
Επόμενο άρθροΗ ώρα του ντέρμπι!