Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο μίλησε στην ιστοσελίδα “laopiniondemalaga.de” και μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι Πειραιώτες είναι μια σπουδαία ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως είναι ο Μίτσελ τώρα που αμφισβητείται:

«Έχω περάσει πολλές καταστάσεις μαζί του και πιστεύω ότι αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ότι διατηρεί την ψυχραιμία του, σε επίπεδο δουλειάς, αφοσίωσης και συγκέντρωσης. Επίσης, αυτά καταφέρνει να τα μεταφέρει στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό να το έχει αυτό ένας προπονητής. Σου μεταφέρει αυτήν την ηρεμία του και αυτό ωφελεί έναν παίκτη, διότι δουλεύει χωρίς έξτρα πίεση».

Για το ποια είναι η διαφορά με τον Μίτσελ του Ολυμπιακού:

«Λίγες. Είναι τόσο αυστηρός όσο ήταν στην Ελλάδα. Προφανώς, παίζαμε σε ένα κλαμπ με μεγάλη υπευθυνότητα, μια ομάδα νικηφόρα, που είχε την υποχρέωση να κερδίζει και να παίζει μεγάλο ρόλο στην Ευρώπη. Αλλά για αυτόν, το επίπεδο των απαιτήσεων είναι το ίδιο. Μπορεί τώρα να μην υπάρχει η απαίτηση να κερδηθούν τίτλοι, αλλά υπερασπίζεται μια ομάδα με παράδοση και ιστορία, όπως είναι αυτή της Μάλαγα».

Για το ότι έχει συμπληρώσει 100 παιχνίδια στην Primera Division:

«Κοιτάξτε, δεν το ήξερα. Είναι καλό να έχεις έναν αριθμό, όπως είναι αυτός. Ποτέ δεν φοβόμουν τις νέες περιπέτειες από τη στιγμή που με βοηθούσαν να βελτιωθώ, να είμαι σημαντικός. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μετακίνησης και είμαι χαρούμενος για αυτές τις αποφάσεις. Όλα όσα μου έχει φέρει η ζωή, είναι καλές εμπειρίες και δεν μετανιώνω».

Για την εθνική Ισπανίας και αν τον έχει επηρεάσει το γεγονός ότι τις καλύτερες εμφανίσεις του τις έκανε με τον Ολυμπιακό:

«Ίσως στην Ελλάδα ήταν η στιγμή όπου οι περισσότερες εμφανίσεις μου ήταν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αλλά για να πας στην Εθνική ομάδα, πρέπει να παίζεις σε μια ομάδα ηγετική, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά απέχει λίγο από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και των πρωταθλημάτων τους και ίσως αυτό επηρεάζει λίγο».

Προηγούμενο άρθρο“Πάμε στη Λεωφόρο για αποτέλεσμα”
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα το Άρσεναλ-Ολυμπιακός (pic)