Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Super League Σoυρωτή.

Τρεις νίκες μέσα σε επτά μέρες. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας, να ολοκληρώσει με ιδανικό τρόπο μία φορτωμένη αγωνιστική εβδομάδα και να μαζέψει τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς, κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Την δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί το θέαμα να μην είναι το πρώτο μέλημα στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, αλλά ο ΠΑΟΚ κόντρα στους Ηπειρώτες κατάφερε να το συνδυάσει με την ουσία. Παρά το φτωχό 1-0, οι παίκτες του Λουτσέσκου έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και άφησαν υποσχέσεις για την συνέχεια.

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο Σέρβος φορ έχει μπει φουριόζος στην σεζόν και την περασμένη Κυριακή σημείωσε ένα ακόμα νικητήριο τέρμα. Μετά από σέντρα του Τσίμιροτ και κεφαλιά πάσα του Μάτος , ο Πρίγιοβιτς ήταν και πάλι εκεί για να βρει δίχτυα, και με το πέμπτο του φετινό γκολ να χαρίσει μία ακόμα νίκη στον ΠΑΟΚ. Ο επιθετικός της ομάδας ήταν θετικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έδωσε πολλές μάχες, είχε συμμετοχή στην δημιουργία και την ανάπτυξη, ενώ στάθηκε άτυχος στο πρώτο μέρος, όταν μία εντυπωσιακή κεφαλιά που επιχείρησε βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Πρίγιοβιτς έδωσε σκληρή μάχη με τον Δημήτρη Πέλκα , αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει στα… σημεία, με ποσοστό 34,4% έναντι 33,67% και πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου. Στην τρίτη θέση έμεινε ο Κάρλος Ζαμπράνο στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ στην Super League Σουρωτή.

Προηγούμενο άρθροΑΕΛ-ΠΑΟΚ: Τι λένε οι αριθμοί
Επόμενο άρθροZisis…the start!