Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Πλίτσης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων είπε πως ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ της Superleague Σουρωτή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως πάνε τα πράγματα στη Λάρισα και το ρόστερ του ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι έτσι όπως τα περιμέναμε τα πράγματα παρότι υπάρχει καλό ρόστερ. Τα προβλήματα όμως ξεχνιούνται όταν μπαίνουν οι παίκτες στο γήπεδο, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν μια σπουδαία νίκη που τη χρειάζεται η Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ στη Super League, ομάδα που δημιουργεί 15-16 ευκαιρίες μην την φοβάστε. Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα εύκολα γκολ. Η Λάρισα θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν γιατί θα είναι καλό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα επιχειρήσει να κόψει τις επιθέσεις του Δικεφάλου και να μην του επιτρέψει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, θα είναι κλειστό ματς».

Για τους οπαδούς της ομάδας και το αν θα δημιουργηθεί ένταση:

«Θα υπάρχει παλμός από τους φιλάθλους της Λάρισας, αυτό κάνουν τόσα χρόνια. Βέβαια στην Ελλάδα όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα, αν είναι κακό τότε ξεσπάει στο γήπεδο, καλύτερα όμως να το κάνουν μεσοβδόμαδα σε αυτούς που φταίνε και όχι στο γήπεδο. Χρειάζονται ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα».

Προηγούμενο άρθροΔουλειά από…αέρος (vid)
Επόμενο άρθροWuhan Open: Λύγισε από την κούραση η Σάκκαρη