Άλλη μια απώλεια είχε ο ΠΑΟΚ καθώς οι Θεσσαλονικείς “πέταξαν” δυο βαθμούς κόντρα στην ΑΕΛ στο “AEL FC ARENA” με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 0-0. 

Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις, με την πρώτη να έρχεται στο 39ο λεπτό. Ο Μάριν Λέοβατς έβγαλε τη σέντρα, ο Βιεϊρίνια έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 40ο λεπτό ο Τσίμιροτ βρήκε τον Πορτογάλο ο οποίος έκανε ένα γυριστό αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Λέο Μάτος, ο οποίος από πλάγια θέση εντός περιοχής κατάφερε να νικήσει τον Μπόζοβιτς “γράφοντας” το 0-1.

Το δεύτερο μέρος κύλησε όπως το πρώτο με τις δυο ομάδες να μην απειλούν ιδιαίτερα. Στο 71′ η ΑΕΛ επιχείρησε να απειλήσει αλλά η κεφαλιά του Φάρκας μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγκάνοβιτς πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν και πάλι να γίνουν απειλητικοί, αλλά η κεφαλιά του Φάρκας μετά από εκτέλεση κόρνερ πέρασε εκτός των τεσσάρων γραμμών. Στο 89′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κριζμάν, ο οποίος “κρέμασε” τον Ρέι και “έγραψε” το τελικό 1-1.

Να σημειωθεί πως δυο λεπτά νωρίτερα ο διαιτητής Κατσικογιάννης απέβαλε τον Κουλούρη με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με δέκα πάικτες.

Προηγούμενο άρθρο“Μονόδρομος η νίκη με τον Ατρόμητο”
Επόμενο άρθρο“Ο διαιτητής δε βοήθησε καθόλου με τα σφυρίγματά του”