Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του “τριφυλλιού” επί του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο κόσμος είναι αυτός που θα κρατήσει την ομάδα ψηλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι η θετική αύρα που υπήρχε από την διάθεση του κόσμου να βοηθήσει, μας έδωσε τα δύο γκολ. Είχαμε κάποια προβλήματα στην ανάπτυξη περισσότερο γιατί αλλάξαμε και τον σχηματισμό. Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά προσπαθήσαν και μας έλειψε λίγο η ηρεμία. Με τον τρόπου που παίξαμε αναγκάσαμε τον ΠΑΣ να φαίνεται ότι κυκλοφορεί την μπάλα αλλά αυτή δεν ήταν ακριβώς η εικόνα του αγώνα. Είχαμε κάποιες φάσεις να ηρεμήσουμε ακόμα περισσότερο όμως το γκολ δεν μπήκε. Κερδίζοντας κάποια παιχνίδια θα τους φύγει η πίεση. Θα έλεγα ότι η ατμόσφαιρα ήταν καλύτερη από την δική μας αγωνιστική παρουσία και σιγά σιγά θα κάνουμε καλύτερα πράγματα».

Για την πίστη που δείχνει ο κόσμος στο πρόσωπό του:

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρατήσει την ομάδα. Την ομάδα θα την κρατήσει ο κόσμος. Όσοι είμαστε στον σύλλογο ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο από το πόστο του».

Για το γεγονός ότι άλλαξε σύστημα:

«Αυτή την στιγμή περισσότερο γιατί μας λείπουν κάποιοι παίκτες. Παρουσιάσαμε προβλήματα στο Αγρίνιο και επειδή περιμέναμε ότι ο ΠΑΣ αμύνεται με πολλούς παίκτες με αυτή την διάταξη δεν απειληθήκαμε. Δεν αλλάζω εύκολα συστήματα όμως αυτή την στιγμή αυτό είναι το καλύτερο δυνατό».

Για την εμφάνιση της δεξιάς πλευράς:

«Δεν είναι κάτι που το έχουμε δουλέψει πολύ. Ο Ρόμπιν στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Ο λόγος που δεν αγωνίστηκε από την αρχή ήταν η κόπωση. Η δεξιά πλευρά μπορεί να μας δώσει πολλά».

Για το μέλλον της ομάδας:

«Τα πράγματα είναι δύσκολα, από εκεί και πέρα όμως η δύναμη είναι ο κόσμος και έδειξε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα. Βλέποντας τον κόσμο ίσως μεγάλοι παράγοντες αποφασίσουν να βοηθήσουν. Όσο μπορούμε θα την κρατήσουμε στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο. Τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν βέβαια δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε».

 

Προηγούμενο άρθροΝίκη ψυχολογίας ο Παναθηναϊκός
Επόμενο άρθρο“Συγκινητική η ατμόσφαιρα”