Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Μάρκο Λιβάγια μίλησε στην ιστοσελίδα “Net.hr” και μεταξύ άλλων δήλωσε ευχαριστημένος για τα δικά του γκολ.

Αναλυτικά:

«Είμαι ευχαριστημένος για τα γκολ. Όμως είμαστε και στεναχωρημένοι, διότι δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Βεβαίως, όταν σκοράρεις στο 90’, έχεις την αίσθηση πως τα κατάφερες. Δείξαμε πολλά περισσότερα από όσα τελικά φάνηκαν. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τον έναν βαθμό, αλλά νομίζω πως έχουμε καλύτερη ομάδα από την Αούστρια αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει πολύ αμυντική δουλειά στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές ομάδες που παίζουν πολύ αμυντικά. Και έπρεπε να προσαρμοστώ σε αυτό το στιλ του παιχνιδιού, μετά το ισπανικό πρωτάθλημα. Η Λα Λίγκα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Στους Ισπανούς αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής. Προς το παρόν, όλα είναι σπουδαία στην Ελλάδα και στην ομάδα γίνεται καλή δουλειά. Έχουμε πολλούς οπαδούς και κάθε ματς είναι μια… τρέλα, διότι έχουμε πολύ κόσμο. Είναι σπουδαίο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα.

Είμαστε πολύ κουρασμένοι, καθώς σχεδόν κάθε δυο μέρες, χρειάζεται να παίζουμε ματς. Ενώ έχουμε και πολλούς τραυματίες. Αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτό. Η ζωή στην Αθήνα μου ταιριάζει καλύτερα απ’ ότι στην Λας Πάλμας. Πρέπει να το παραδεχθώ αυτό. Η Λας Πάλμας είναι ένα νησί, τρεις ώρες μακριά από την Ισπανία. Εδώ ό,τι θέλεις, το έχεις».

Προηγούμενο άρθροΤα στιγμιότυπα του ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (vid)
Επόμενο άρθροΗ ιστορία λέει…Ολυμπιακός!