Ο σκόρερ της χθεσινής αναμέτρησης στο “Γ. Καραϊσκάκης” Κυριάκος Κυβρακίδης, μίλησε στο Sport24 Radio και μεταξύ άλλων είπε πως το πιο σημαντικό πράγμα στην ομάδα είναι η εμπιστοσύνη.

Αναλυτικά:

Για το πλάνο με βάση το οποίο πήγε στην αναμέτρηση ο Ατρόμητος: 

«Και να μην είχε αλλάξει προπονητή ο Ολυμπιακός, θα πηγαίναμε με το ίδιο σκεπτικό, δηλαδή να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι υπέρ μιας ομάδας να αλλάξει προπονητή, διότι ο παίκτης θέλει να αποδείξει την αξία του».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού:

«Είδαμε ένα πολύ καλό Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν πολύ διαβασμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα που μπορούσαμε να αλλάξουμε. Ο προπονητής έκανε μία αλλαγή και ήταν αυτή που έπρεπε. Πιέσαμε ψηλά και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να παίξει μπάλα, γιατί έχει καλούς παίκτες, για να το κάνει αυτό».

Για τη διαχείριση του αγώνα που έκανε έχοντας κίτρινη κάρτα από το 21ο λεπτό:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω ξαναπεράσει από αυτή τη θέση. Είναι η εμπειρία και τα χρόνια μου στο πρωτάθλημα, που με βοήθησαν. Κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να με φορτώσει με δεύτερη κάρτα, γιατί ήρθαν τρεις παίκτες από την μεριά μου και προσπάθησα να μείνω ήρεμος».

Για το αν τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα κάποιος συγκεκριμένος αντίπαλος:

«Δεν θεωρώ ότι κάποιος με δυσκόλεψε πολύ. Ο Ολυμπιακός άλλαξε βέβαια και τρεις – τέσσερις παίκτες μου. Όμως δεν ήταν κάποιος το κάτι διαφορετικό. Όλοι είναι πολύ καλοί παίκτες».

Για το πότε κατάλαβε ότι ο Ολυμπιακός θα παίζει με σέντρες:

«Το καταλάβαμε όταν έβαλε και τον δεύτερο σέντερ φορ. Το κατάλαβε και ο προπονητής μας και αντέδρασε σωστά βάζοντας ακόμα έναν ψηλό στόπερ. Είναι λογικό αυτό όταν βλέπεις τις άλλες ομάδες να παίζουν με σέντρες».

Για τη θέση που βρισκόταν ο Ολυμπιακός:

«Οποιαδήποτε ομάδα βρισκόταν σε αυτή τη θέση θα είχε άγχος. Είναι και η μουρμούρα του κόσμου, γιατί είσαι… Ολυμπιακός. Είναι υψηλές οι απαιτήσεις».

Για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας φέτος:

«Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, αλλά το καλύτερο πράγμα στην ομάδα είναι η εμπιστοσύνη. Ο πρόεδρος εμπιστεύεται τον προπονητή και αυτός εμάς και ο προπονητής τον πρόεδρο. Είναι μία αλυσίδα όλο αυτό. Όταν δουλεύεις σκληρά βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Πολλοί αμφισβήτησαν τον Ατρόμητο, την ομάδα τους παίκτες. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά εμείς κοιτάμε την δουλειά μας και την ομάδα μας. Έχουμε εξαιρετικό κλήμα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Για το αν θα λειτουργήσει αρνητικά στον Ατρόμητο η διακοπή:

«Είναι στον κάθε ποδοσφαιριστή και την κάθε ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα χάσουμε τον εαυτό μας. Τώρα θα πιεστούμε, θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ. Ήταν μία νίκη αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Προηγούμενο άρθρο“Αυτό είναι το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που θέλουμε να βλέπουμε” (pic)
Επόμενο άρθροΠόσο καλά γνωρίζεις τον «100άρη» Πέλκα;