Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γκιγέρμο Μολίνς, μίλησε στην εφημερίδα “Live Sport” και μεταξύ άλλων είπε πως οι οπαδοί του “τριφυλλιού” τους έβαλαν…φτερά στα πόδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παρουσία του κόσμου στη Λεωφόρο:

«Σε αυτό το ματς, οι οπαδοί δεν μας υποστήριξαν απλά. Μας έβαλαν φτερά στα πόδια. Χωρίς αυτούς, δεν θα είχαμε νικήσει το ματς. Το λέω με βεβαιότητα. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστώ ότι αυτοί έβαλαν τα γκολ. Απίστευτη ατμόσφαιρα, απίστευτα συναισθήματα και είμαστε ευγνώμονες».

Για τα διοικητικά προβλήματα του Παναθηναϊκού:

«Ξέρω ότι η ομάδα έχει προβλήματα. Αλλά, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να συσπειρωθούν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Ο καθένας πρέπει να βρει τη δύναμη μέσα του και να ενωθεί με τους άλλους, ώστε όλοι μαζί να βρουν λύσεις».

Για το μέλλον του:

«Ασφαλώς και βλέπω μέλλον. Ήρθα εδώ τον Φεβρουάριο και εύχομαι να μείνω πολλά χρόνια… Θέλω να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια. Δεν αντιμετωπίζω την ομάδα ως ένας στυγνός επαγγελματίας που θέλει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από εδώ… Ο Παναθηναϊκός με εμπιστεύτηκε παρά τον τραυματισμό μου, μου έδωσε χρόνο να επανακάμψω και να παίξω ξανά σε υψηλό επίπεδο. Το εκτιμώ αυτό και θέλω να ανταποδώσω».

Για το γκολ του το Σάββατο:

«Θεωρώ ότι έχω καλές εκτελέσεις. Απλώς δεν σας το είχα δείξει μέχρι τώρα! Πιστεύω πως θα το επαναλάβω σύντομα και θα σας πείσω».

Προηγούμενο άρθροΉττες για ΑΕΚ και Ολυμπιακό, νίκες για Λεβαδειακό και Ξάνθη
Επόμενο άρθρο“Αυτό είναι το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που θέλουμε να βλέπουμε” (pic)