Την πρώτη της νίκη στο “σπίτι” της έκανε η Λαμία καθώς επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου για λογαριασμό της έκτης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή. 

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν την αναμέτρηση με άκρως επιθετικές διαθέσεις, αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας Νίκος Παπαδόπουλος ήταν σε τρομερή φόρμα.

Στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Μασούντ σούταρε, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ είπε “όχι” ενώ στο 7′ ο Γεσίλ έβγαλε τετ-α-τετ τον Σπιριντόνοβιτς αλλά ο Αναστασόπουλος έσωσε πάνω στη γραμμή. Στο 14′ ο Πανιώνιος είχε άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Γεσίλ έπειτα από πάσα πάρε-βάλε του Μασούντ, αλλά ο Παπαδόπουλος αντέδρασε και πάλι θετικά.

Στο 25′ ο Γεσίλ επιχείρησε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος κατάφερε να αποκρούσει κρατώντας το 0-0 για τους γηπεδούχους. Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με τον Σπιριντόνοβιτς, αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν και πάλι εκεί.

Στο 52′ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά, όταν ο Μπλάζιτς επιχείρησε το σουτ από κοντινή απόσταση αλλά ο Κότνικ απομάκρυνε τη μπάλα.

Λίγο νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Βλάχο του οποίου το σουτ βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 61′ η Λαμία είχε πολύ σημαντική στιγμή με τον Παντελιάδη ο οποίος πλάσαρε άτσαλα μη μπορώντας έτσι να ανοίξει το σκορ. Στο 64′ οι Νεοσμυρνιώτες επιχείρησαν και πάλι να απειλήσουν με τον Σπιριντόνοβιτς και στο 71′ με τον Μασούρα, αλλά ο Παπαδόπουλος είπε “όχι” και στις δυο περιπτώσεις.

Στο 78′ ο Μπλάζιτς κατάφερε με εκπληκτικό αριστερό βολέ να “γράψει” το 1-0 αφήνοντας “άγαλμα” τον Κότνικ, οδηγώντας έτσι τη Λαμία σε μια σημαντική νίκη.

Προηγούμενο άρθρο“Τρελαίνεται μέσα στο γήπεδο ο Κούγιας”
Επόμενο άρθρο“Ήμασταν άτυχοι”