Ο προπονητής του Άρη Παναγιώτης Γιαννάκης μετά τη λήξη του αγώνα και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ δήλωσε πως νιώθει έντονα συναισθηματικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε θέληση, πάθος συγκέντρωση και προσπαθούσαμε να βγάλουμε τα ατού του ΠΑΟΚ από το ματς, με πίεση σε όλη τη διάρκεια του. Τα καταφέραμε πολύ καλά, αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε εύκολα λάθη στην προσπάθεια μας να ελέγξουμε το ματς. Είναι σημαντικό ότι συνεχίζουμε στον θεσμό. Είχαμε πολύ λίγο χρόνο να δουλέψουμε με τους νέους παίκτες. Είναι δύσκολο αλλά τα παιδιά προσπαθούν και η συνέχεια θα μας δικαιώσει. Θέλουμε να αυξήσουμε τα διαστήματα που είμαστε καλοί”.

Για το πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής του Άρη:

“Είναι αλήθεια ότι νιώθω έντονα συναισθηματικά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά που υπάρχουν και στον κόσμο που συμπαραστέκεται στην ομάδα. Πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι ότι κάναμε απλά μία νίκη. Από εκεί και πέρα δεν έχει γίνει κάτι. Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα. Να μάθουν τα παιδιά να παίζουν μαζί, έξυπνα και δυνατά. Ήταν μία πολύ ωραία βραδιά. Ήταν και ο εγγονός μου εδώ. Κάθε νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτούμε επίσης ότι ένα παιδί επανήλθε από κώμα όπως και ότι ο Νικ φοράει το δαχτυλίδι του Hall Of Fame. Η σκιά του βρίσκεται σε αυτό το γήπεδο”.

Για τον Μπένσον:

“Μας έδωσε κάτι που δεν το είχαμε και το ψάχναμε καιρό, όπως και ο Μπελ. Θέλουμε όμως χρόνο. Οι ομάδες χτίζονται όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Πρέπει να είμαστε σεμνοί. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι”.

Προηγούμενο άρθρο“Στην Ελλάδα έλεγαν ότι είμαι τυχερός”
Επόμενο άρθρο“Βάλαμε τον αντίπαλο στον ρυθμό μας”