Οι απώλειες βαθμών μακριά από την Τούμπα έχουν στοιχίσει στον ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει αναλάβει να διορθώσει τις ατέλειες μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Με αφορμή τη διακοπή της Super League Σουρωτή, ο Ρουμάνος τεχνικός επανέφερε στο πρόγραμμα τις διπλές προπονήσεις, ώστε οι παίκτες του να… φορτσάρουν σε όλους τους τομείς. Το πρωί, λοιπόν, το βάρος έπεσε στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις με μπάλα.

Το απόγευμα, ήταν η σειρά της τακτικής με τους παίκτες να δουλεύουν ξεχωριστά ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται. Οι αμυντικοί πάνω στην ανασταλτική λειτουργία και οι επιθετικοί στην ανάπτυξη και το τελείωμα των φάσεων.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενόχλησης στο ισχίο, ενώ ο Ντόριαν Λεβέκ έχει ανεβάσει ρυθμούς και σταδιακά ενσωματώνεται πλήρως με τους συμπαίκτες του.

Ο Τζάλμα Κάμπος με τον Δημήτρη Λημνιό το πρωί έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα και τρέξιμο στο γήπεδο, το απόγευμα έβγαλαν ένα απαιτητικό ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θ’ αρχίσουν ασκήσεις με μπάλα.

Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και την Παρασκευή με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να γυμνάζονται στις 10:00 και στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς τον Δώνη στο ΓΣΠ!
Επόμενο άρθρο“Έχω μεγαλύτερο κίνητρο όταν παίζω σε καυτό γήπεδο”