Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και δήλωσε πως η “επίσημη αγαπημένη” έκανε το χρέος της.

Αναλυτικά:

Για το “διπλό” στο “ΓΣΠ”:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι τα χειρότερα. Καταφέραμε όμως να επιστρέψουμε γρήγορα στο παιχνίδι. Αυτό ήταν το κλειδί. Δεν πιάσαμε την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Έπρεπε να πάρουμε τους 3 βαθμούς που θα μας έφερναν στη δεύτερη θέση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ένα ματς την Τρίτη και περιμένουμε και κάποια αποτελέσματα για τα μπαράζ… Ήρθαμε εδώ κάναμε το χρέος μας, παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα αλλά εμείς ήμασταν καλύτεροι και πήραμε αυτό που έπρεπε».

Για την πολύ σημαντική νίκη του Βελγίου: 

«Μεγάλη ομάδα το Βέλγιο το έδειξε και σήμερα. Το σημαντικό είναι η νίκη, η Ελλάδα πάντα δυσκολευόταν σε αυτά τα παιχνίδια αλλά για να πάμε στο Μουντιάλ πρέπει να πάρουμε αυτά τα παιχνίδια και το κάναμε».

Για τους οπαδούς:

«Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ. Είμαστε το ίδιο έθνος δεν είμαστε δύο λαοί, είμαστε ένας. Τώρα πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να πάμε στα μπαράζ και την Τρίτη θα διαλέξουμε τον αντίπαλο».

Προηγούμενο άρθρο“Όλα θα πάνε καλά την Τρίτη”
Επόμενο άρθρο“Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν οι βαθμοί”