Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Ροντρίγκο Ρέι, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

“Κατ’ αρχάς θα πρέπει να πω, πως είμαι σε διαδικασία προσαρμογής ακόμη. Αλλά καθημερινά, με το πέρασμα του χρόνου, γίνεται ευκολότερο. Μαθαίνω σταδιακά την κουλτούρα και του συλλόγου και των οπαδών. Είναι πάντα ωραίο να γνωρίζεις νέα πράγματα. Αυτό που μπορώ να πω για το πρωτάθλημα, είναι πως ξεχωρίζει για το πάθος του…” ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

-Ποιες είναι οι διαφορές του ελληνικού ποδοσφαίρου με αυτό της Αργεντινής;

Υπάρχουν παρόμοια πράγματα αναφορικά με το περιβάλλον, την ενέργεια των ανθρώπων, το πάθος που τους διακρίνει. Η ομάδα που ανήκω έχει πολλούς οπαδούς που είναι παθιασμένοι γι΄αυτήν. Από άποψη ανταγωνισμού, το πρωτάθλημα της Αργεντινής είναι πιο ομοιόμορφο. Εδώ υπάρχουν τέσσερις μεγάλες ομάδες, μία από τις οποίες είναι ο ΠΑΟΚ, οι οποίες διαφέρουν από τις υπόλοιπες.

-Πώς ήταν η εμπειρία του Europa League;

Δεν φτάσαμε όσο μακριά θα θέλαμε και θα μπορούσαμε, αλλά η αλήθεια είναι πως ήταν η πρώτη μου εμπειρία στην Ευρώπη, σε ένα τέτοιο τουρνουά, και ήταν πολύ καλή.

 -Πως τα πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα;

Είμαστε στην δεύτερη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρώτο. Ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη έχει δρόμο καθώς διαρκεί μια ολόκληρη σεζόν.

-Πως σας υποδέχτηκαν στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ;

Μου συμπεριφέρθηκαν όλοι πολύ καλά. Για να είμαι ειλικρινής έχουν μεγάλο σεβασμό και στο δρόμο πάντα σου δείχνουν την αγάπη τους.

-Προσωπικά είστε ευχαριστημένος από την απόδοσή σας;

Ευτυχώς, έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια από τότε που ήρθα. Είμαι τόσο χαρούμενος εδώ.

-Πώς είναι η ζωή σας γενικότερα στην Ελλάδα; Είναι καλύτερα από την Αργεντινή;

Συνήθως περνάω χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια μου, προπόνηση και σπίτι. Στον ελεύθερο χρόνο μου, πέρα από αυτά που κάνω με τα παιδιά και τη σύζυγό μου, έχω και μαθήματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας τρεις φορές την εβδομάδα και τώρα άρχισα να παίζω και κιθάρα. Μου παίρνει αρκετό χρόνο. Η Ελλάδα είναι όμορφη αλλά προφανώς η Αργεντινή είναι η Αργεντινή και πάντα θα είναι η καλύτερη χώρα για μένα.

Τέλος ο Αργεντινός τερματοφύλακας μιλώντας για την ομάδα της καρδιάς του τη Γοδόι Κρουζ, δήλωσε πως κάποτε θα επιστρέψει και πως παρακολουθεί φανατικά τα παιχνίδια της.

Προηγούμενο άρθροΤην Τετάρτη τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Άρης
Επόμενο άρθροΠροπόνηση με επιστροφές