Τις νέες τεράστιες επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο υπογράφουν δύο μεγάλοι αθλητές. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Βασιλεία Καραχάλιου.

Συγκεκριμένα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ Ράντιαλ της Βαρκελώνης ο Παπαδημητρίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην γενική βαθμολογία των 103 σκαφών και το αργυρό στην κατηγορία U21 μεταξύ 73 σκαφών!

Ο ιστιοπλόος του Ν.Ο Βουλιαγμένης απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Έκανε την αντεπίθεσή του στις τελευταίες κούρσες και συγκεντρώνοντας 59 βαθμούς σε 11 ιστιοδρομίες κατάφερε για μία ακόμη φορά να ανέβει στο βάθρο.

Νικητής ήταν ο Πολωνός Μ. Ρουντάφσκι με 37 βαθμούς και δεύτερος ο Ισπανός Μ. Ασένσα με 52 βαθμούς. Ο συγκεκριμένος αθλητής ήταν πρώτος στην κατηγορια U21, με δεύτερο τον Παπαδημητρίου και τρίτο τον Ισπανό Α. Πέρεζ με 100 βαθμούς. Ο Π. Κυρπόγλου κατέλαβε την 22η θέση με 166 βαθμούς και ο Λ. Ζαμίτ την 36η με 202 βαθμούς.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ γυναικών έγιναν επίσης 11 κούρσες και η Βασιλεία Καραχάλιου ανεβάζοντας αισθητά την απόδοσή της στις τελευταίες ιστιοδρομίες πήρε την τρίτη θέση με 57 βαθμούς σε σύνολο 90 σκαφών. Η αθλήτρια του Ι.Ο.Π σε έναν απαιτητικό αγώνα έδειξε την κλάση της και στο τέλος πήρε αυτό που της άξιζε.
Πρώτη ήταν η Ολλανδέζα Μ. Μπαουμέστερ με 53β. και δεύτερη η Δανέζα Α. Μ. Ρίντομ με 54 βαθμούς. Η Α. Φακίδη κατέλαβε την 39η θέση με 212 βαθμούς.

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθρο“Να είναι γεμάτο το γήπεδο στα μπαράζ”
Επόμενο άρθρο“Όταν λέμε Τούμπα λέμε ναός”