Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στα μπαράζ, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων είπε πως είναι λάθος να προτιμά κάποιος αντίπαλο σε αυτό το επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης: 

«Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει συνηθίσει τον κόσμο να του δίνει χαρές, με ωραίες εμφανίσεις, προκρίσεις. Το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Ο στόχος ήταν να προκριθούμε στα μπαράζ, θα δούμε τώρα τι θα γίνει αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα έχουμε την ευκαιρία μας».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση όσον αφορά τον αντίπαλο: 

«Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και σε αυτό το επίπεδο να προτιμάς κάποιον αντίπαλο είναι λάθος».

Για την πορεία της Εθνικής: 

«Ήταν μια προκριματική φάση στην οποία εγώ δεν συμμετείχα πολύ. Ξέροντας τα παιδιά, μπορώ να μιλήσω σαν τρίτος για αυτή την πορεία. Το θέλανε πολύ το δείχνανε πολύ, υπάρχει αυτή η μίνι παράδοση που η ομάδα δεν λείπει από τις μεγάλες διοργανώσεις και όλοι ήθελαν να επιστρέψουν εκεί».

Για το ποια παιχνίδια έκριναν την πρόκριση:

«Με Βοσνία και Βέλγιο το κάτι παραπάνω. Όπως και το παιχνίδι στην Εσθονία. Είναι σημαντικό να παίρνεις βαθμούς εκεί που δεν παίρνουν οι άλλοι».

Για το αν μπορεί να είναι το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας:

«Αυτή η ομάδα να μας δώσει αυτή τη χαρά κι αν μπορέσω και εγώ να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας θα είναι το καλύτερο για όλους».

Προηγούμενο άρθρο“Η Εθνική εμφανίστηκε ανανεωμένη”
Επόμενο άρθρο“Να είναι γεμάτο το γήπεδο στα μπαράζ”