Ο Γιώργος Κούδας σε δηλώσεις που παραχώρησε, αναφερόμενος στην Τούμπα είπε μεταξύ άλλων πως “όταν λέμε Τούμπα λέμε ναός”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Όταν λέμε Τούμπα, λέμε ιστορία, λέμε “ναός”, λέμε θρησκεία, λέμε λατρεία. Όλα αυτά αντιπροσωπεύουν την Τούμπα. Κι όταν λέμε Τούμπα, λέμε και νέο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν το φανταζόμουν και πιστεύω να προλάβω να το δω, γιατί το 1958 ήμουν στα θεμέλια του γηπέδου. Το 1959 ήμουν το… ball boy εκείνης της εποχής. Πιστεύω και σε αυτή την ηλικία να φορέσω πάλι μία φανέλα και να μπω εκεί”.

Για το ενδεχόμενο να μη χτιστεί στην Τούμπα το νέο γήπεδο:

“Η ιστορία γράφεται και παραμένει, εκτός αν θέλουμε να γράψουμε μία νέα ιστορία. Οπότε θα το λέγαμε τότε γήπεδο Θέρμης, Δενδροποτάμου, Μαλγάρων ή δεν ξέρω τι άλλο. Πάντως, παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες, για τις οποίες έχει μιλήσει ήδη ο κ.Σαββίδης, εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένα μοντέρνο γήπεδο εκεί, που αρμόζει στον ΠΑΟΚ”.
Για τη σχέση που διατηρεί με τον Ιβάν Σαββίδη και αν ξέρει κάτι για το καινούριο γήπεδο:

 “Έχουμε συχνή επαφή, όταν έρχεται στην Θεσσαλονίκη, έχουμε συναντήσεις ανάμεσα στα άλλα ραντεβού του. Από την αρχή που τον συνάντησα, ήθελε να το φτιάξει αυτό το γήπεδο. Και ήδη το έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση που βλέπουμε σήμερα, ήδη έχει φτιάξει πολλά. Όταν μιλούσαμε μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει ένα νέο γήπεδο”.
Για το αν προτιμά ομάδα ή πρωτάθλημα: 

“Πρώτα ομάδα, δεύτερον πρωτάθλημα και σίγουρα και το γήπεδο. Όποιο έρθει πιο μπροστά θα είναι και το καλύτερο”.

Προηγούμενο άρθρο«Αργυρός» και «χάλκινος» ο Παπαδημητρίου, «χάλκινη» η Καραχάλιου
Επόμενο άρθρο«Στόχος μου η ανάπτυξη του Συλλόγου και του ποδοσφαίρου»