Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στο Metropolis και αναφερόμενος στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του χτυπάει όλους τους αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Λαμία:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς χτυπάμε όλους τους αγώνες. Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς, όπως και ο ΠΑΟΚ, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Μη γελιόμαστε είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τη Λαμία».

Για το πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη:

«Έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχει αλλάξει γιατί δεν ξέρουμε από την αρχή τον πρωταθλητή όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Για τη φετινή διαιτησία:

«Στους αγώνες της Λαμίας έχουν γίνει λάθη αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι σε κάθε λάθος φταίει ο διαιτητής. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και βλέπω ότι οι διαιτητές που επαναλαμβάνουν λάθη βρίσκονται εκτός αγώνων. Μακάρι να έχει αποτέλεσμα και να έχουμε μια διαιτησία υπέρ του αθλήματος. Τι γινόταν παλιά δεν ξέρω. Έχει φτάσει σε ένα καλό επίπεδο η διαιτησία».

Για το ποια ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο:

«Βλέπω ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό να διεκδικούν τον τίτλο που θα κριθεί στο δεύτερο γύρο. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει κακό ξεκίνημα, υπερτερεί λόγω του μεγάλου μπάτζετ αλλά πιστεύω ότι ούτε οι άνθρωποί του είναι ευχαριστημένοι από το ξεκίνημα του. Έχει κάνει μια καλή προσπάθεια αλλά δεν έχει το ξεκίνημα που ήθελε και βρέθηκε και γρήγορα εκτός Ευρώπης».

Τέλος, τόνισε: 

«Να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Προηγούμενο άρθροΑπών ο Κουτρουμπής από την προπόνηση του Παναθηναϊκού
Επόμενο άρθροΑτομικό για τέσσερις