Ως “μεγάλη” και “σημαντική” χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπασκόνια ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια καλή νίκη. Αντιδράσαμε καλά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε καλά κόντρα σε μια σκληρή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά για να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα.

Εν συνεχεία μίλησε και στην κάμερα της NOVA λέγοντας:

«Ήταν ο τρίτος τραυματισμός αυτός του Τιλί. Αυτό είναι ένα από τα θετικά πως έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ο Αγραβάνης ήταν έτοιμος. Παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη. Ήταν σημαντικές οι απουσίες που είχαμε».

Για την εικόνα που παρουσίασαν οι “ερυθρόλευκοι”:

«Η αλήθεια είναι πως είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια αν και κάναμε κάποια ηλίθια λάθη. Συγκεντρωθήκαμε σε σημαντικούς παίκτες της Μπασκόνια και είχαμε διάρκεια. Κάναμε μια δεύτερη καλή εμφάνιση».

Για την φετινή Euroleague:

«Έτσι όπως είναι τ νέο σύστημα πρέπει να κερδίζουμε πάντα. Όλοι είμαστε πιο έμπειροι στο νέο σύστημα και ξέρουμε ποια είναι τα κρίσιμα παιχνίδια. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Δουλεύουμε καλύτερα, χρειάζεται συντήρηση για να φτάσουμε ψηλά».

Για τους ψηλούς του Ολυμπιακού:

«Η ομάδα παίρνει τη νίκη. Δεν θέλω να σταθώ σε ψηλούς και κοντούς. Όλοι όσοι μπήκανε δώσανε πράγματα. Είναι ανάλογα το τι σου δίνει μια ομάδα. Θέλαμε να βάλουμε εύκολα καλάθια. Σε γενικές γραμμές το κάναμε και πήραμε ρυθμό”.

Προηγούμενο άρθρο“Είχα τρομερό κίνητρο”
Επόμενο άρθρο“Δεν έχω ψάξει ποτέ δικαιολογίες”