Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νέτο Γκουερίνο, μίλησε στην εφημερίδα “Real News” και μεταξύ άλλων είπε πως…”κάθε ποδοσφαιριστής ήθελε να αγωνιστεί στην Τούμπα”.

Αναλυτικά:

«Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που ταιριάζει στη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ. Ένα γήπεδο στο οποίο κάθε ποδοσφαιριστής ήθελε να αγωνιστεί. Τον μύθο της Τούμπας τον έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αυτοί που, ανεξάρτητα από τις συνθήκες, είναι έτοιμοι να στερηθούν ακόμη και άλλα πράγματα στη ζωή τους για να σταθούν κοντά στην ομάδα τους. Αυτοί έκαναν διαχρονικά την Τούμπα μία από τις πιο γνωστές έδρες στην Ευρώπη και δυνάμωσαν τον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάτε ότι στη δεκαετία του ΄70 στην Τούμπα ηττήθηκε και η Μπαρτσελόνα του Κρόιφ.

Αν αποφάσιζα και εγώ, θα έλεγα πως το γήπεδο πρέπει να γίνει στην Τούμπα. Εκεί είναι γειτονιά του ΠΑΟΚ, εκεί μεγάλωσε η ομάδα και εκεί είναι σωστό να γίνει το νέο γήπεδο, μια αρένα πρώτης γραμμής. Είναι δεδομένο ότι ένα νέο γήπεδο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ. Αυτό, όμως, που είναι αναγκαίο να γίνει είναι σε ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο να δημιουργηθεί και μια πολύ ισχυρή ομάδα. Για μένα αυτό είναι βασική απαίτηση. Και όσοι ασχολούνται με τον προγραμματισμό της ομάδας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, ώστε να μη γίνουν λάθη, όπως αυτά που έγιναν στην επιλογή του προπονητή φέτος το καλοκαίρι».

Προηγούμενο άρθρο“Άλλαξε τρία ξενοδοχεία ο Βλαχοδήμος”
Επόμενο άρθροLIVE: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Λαμία